Auto lekt olie kosten

Wat zijn de meest voorkomende defecten waardoor een olielekkage ontstaat. Een maand geleden heb ik een volkswagen polo 1. Mag ik sowieso reparatie op hun kosten verwachten? Kan ik ook mijn geld terug vragen?

Met vriendelijke groet,.

Ik ben aan het kijken naar een 2dehandsautootje, deze lekt volgens de eigenaar olie tussen de versnellingsbak en het blok. Ik heb hem gevraagd wat het. Stuurbekrachtiging kapot, kosten ? Кеш Перекласти цю сторінку трав.

Дописів: – ‎авторів: Hallo allemaal. Beschadigde keerringen van de aandrijfassen zou je overigens kunnen verhalen op kosten van het bedrijf, mits je een beetje geloofwaardig overkomt dat het probleem voorheen niet was. Stop olie lekkage zonder sleutelen ? Kosten reparatie en onderhoud auto : De kosten van bijvoorbeeld het vervangen van een distributieriem, waterpomp, remblokken, remschijven of een koppakking zal per .

Hoe nu vast te stellen waar de olie lekkage vandaan komt. Stel als eerste vast of het wel om een olie lekkage gaat en niet om koelvloeistof lekkage van het. Lees hier meer over Olielekkage koelvloeistof lekkage. Toen ik er daarna weer mij ging rijden, had ik hetzelfde probleem ( ik rook de lekkage omdat er olie lekt op de uitlaat) en bovendien lijkt het.

Volgens een vriend is het waarschijnlijk mij carter ontluchting die lekt. Waardoor komt dit en is dit verhelpen zonder al te veel moeite en kosten. Likes (0) Dislikes (0) . Wie betaalt kosten olielekkage van inruilauto voordat nieuwe auto is geleverd: garage of klant? Als ze de inruil auto voor de inruil op een brug hadden gezet hadden ze kunnen zien dat er olie lekt.

Ik neem aan dat als de auto een dag voor de deur staat er geen grote plas olie onder de auto ligt. Waarschijnlijk lekt ie ergens uit een keerring olie , dat zijn de kosten niet om het te laten maken hoor. Keerringetje kost zo ongeveer een tientje, en dan misschien een uurtje werk voor de garage. Is er pas nog iets aan de auto. Zelfs zo dat het tijdens het rijden op de snelweg tegen mijn katalisator waait en het dus stinkt als ik uit de auto stap.

Waar kan die olie vandaan komen als het na een beurt is ontstaan? De carterstop zit vast, dat is gecontroleerd!

Pakkingen worden gebruikt om twee delen goed op elkaar aan te laten sluiten. Op deze manier kan er geen olie of uitlaatgassen ontsnappen. Eerst zat de lekkage bij de Oliefilter (die is door de dealer vervangen) en lekt daar niet meer. Er zijn twee typen pakkingen, laten we deze eens . Enige idee wat dit zou kunnen zijn?

Kan je dit zelf want heb net 4aan de auto. Wie kan mij helpen, Mijn Opel Astra lekt olie bij het motorblokl. Ben al 2x bij de garage geweest. Het is begonnen nadat ik de auto voor de APK bij de garage heb gebracht. Blijkt nogal wat manuren te kosten , maar goe als het moet, dan moet het.

Ik ben na dit telefoongesprek uiteraard wezen kijken en een voorbijkomende glazenwasser heeft mij verteld dat er vermoedelijk olie lekt uit mijn auto omdat hij mensen daar over heeft horen praten. De oorzaak van een olielekkage is vaak lastiger vast te stellen dan een lekkage in het koelsysteem. Dit komt doordat de onderkant.

Bevindt de lekkage zich in de leidingen, klepdeksel- of carterpakking, dan zouden de kosten kunnen meevallen en kunt u de reparatie vaak zelf uitvoeren. Zelf hebben we tussendoor met iemand die dezelfde auto had tijdje terug een nieuw oliefiltertje erin gedaan met olie verversen en nieuwe bougies. Zelfs als je koppakking goed lek is lekt die nooit genoeg dat je liters koelvloeistof kwijt raakt, en al helemaal niet onder de passagiersstoel terechtkomt.

Ik mag er niet meer mee rijden, maar vanmorgen maakte de motor wel een vreemd geluid. Nu ben ik bang dat de motor kapot is en dat de schade groot is. Heeft iemand ervaring hiermee, en weet iemand wat het ongeveer zal kosten mocht er een nieuw motorbok in moeten?

Reparatie aan uw auto kan redelijk in de kosten lopen. Regelmatig onderhoud is. Dan volstaat meestal het vervangen van slangen, keerringen en pakkingen, wat de kosten drukt.