Auto op assteunen plaatsen

De assteunen gaan de last die op de garagekrik rust overnemen. Zo weet u zeker dat uw auto of voertuig niet naar beneden zakt of wanneer de krik overbelast is het begeeft en ineens naar beneden zakt. Nu is het tijd om de assteunen te plaatsen. Als eerste brengt u de assteunen op de gewenste hoogte.

Lijkt me een heel goed gevoel. De wielen dragen je auto immers ook via de assen.

En voor de kriksteunpunten hebben ze niet de juiste vorm. Daarom heten ze ook assteunen. Hoe zet je een auto precies op assteunen ? Graag een hele duidelijke omschrijving 🙂 – waar moet je de steunen precies plaatsen (Onder de krikpunten bv?). De achteras is natuurlijk sowieso niet bruikbaar want die moet zakken.

Via assteunen ondersteun je veilig je voertuig, veiligheid voorop in de garage! Misschien een domme vraag, maar ik wil niet dat mijn assteunen door mijn mini komen. Ik heb me rot gezocht onder auto , maar zie niet zo snel waar ik die dingen neer kan zetten. Ik heb de zoekfunctie geprobeer maar de een zegt dat je ze het .

Hallo, ik heb een grote krik gekocht maar ik weet eigenlijk niet waar ik deze juist moet plaatsen onder de auto (welk punt is veilig en beschadigt de auto niet?). Zou iemand mij kunnen aantonen (op een foto bijvoorbeeld), . Probeer een plek te vinden waar de steun niet zomaar weg kan schieten. Ik begrijp dat je het met de gewone autokrik wilt doen, en dat lijk me . Algemeen: Wie weet waar ik na het opkrikken van de auto assteunen moet plaatsen ? Waar assteunen plaatsen ? De standaard krik is geen probleem maar ik heb laatst een compleet setje aangeschaft met een stevige krik en assteunen maar heb geen idee waar wat te plaatsen. Перейти к разделу De auto op assteunen plaatsen en veilig werken. Werk niet zomaar aan je auto voordat je alle benodigde veiligheidsmaatregelen hebt getroffen.

Niet zeker van je zaak? Schakel hulp in van een professional. Hieronder advies voor het veilig plaatsen van assteunen.

Omdat hiervoor toch wat ruimte aan de onderkant van de auto gewenst is, en ik geen brug heb wil ik de auto graag ophogen, maar vraag me af hoe ik dit veilig. Ik zou dus nooit onder een auto kruipen die op vier as-steunen staat. Heren ik ga volgende week even de bumper eraf halen, en heb assteunen besteld. Maar waar plaats ik die? Ik denk onder die dikke rubber waarmee je de auto opkrikt, MAAR als ik de auto daar.

Bij het krikpunt kan. Ik denk dat het er zijn omdat het assteunen voor een auto zijn.

Altijd gratis bezorgd! Assteunen online kopen in de webshop Datona. Na het omhoog krikken van een auto met een krik plaatst men assteunen onder de auto. Veilig uw auto in de hoogte plaatsen met deze stevige assteunen ton.

Achteraan kan je onder je sleepoog omhoog krikken en ook weer assteunen plaatsen. Zorg wel dat je elke keer de auto in versnelling hebt staan of handrem op hebt staan als je vanvoor eerst krikt. Of gebruik zo van die steunhoeken zodat de auto nie weg kan rollen.

Ook oppassen als je zware bouten wilt . Indien deze niet beschikbaar zijn kunnen twee op elkaar gestapelde wielen onder een chassisbalk of kriksteun ook levensreddend werken. Voor assteunen zie hieronder.