Bilstein b4 ervaring

Bericht bewerkt door Audi_gekkie op 17. TDI 100pk (gechipped) Colour . Ik ben denk ik ook binnenkort aan nieuwe dempers toe (140K) aangezien het bussie in de bochten ook steeds merkbaar meer gaat hellen. Ik twijfel tussen Ben B4.

Ik wil geen harde bus. Hoe bevallen jou de BHenk Peter?

Volgens mij heb je inmiddels al wel een tijdje ervaring ermee :ikrij. AP schroefset (ongeveer net zo duur) , maar ik denk dat een schroefset mij teveel comfort verlies oplevert, dus ik ga liever voor een setje veren. Over comfort weet ik niks bij deze. Verder het gebruikelijke . Op staat toch wel dat ik een Alfa een hele leuke rijdersauto vind dus ook dat aspect wil ik toch wel behouden.

Of kan ik beter de Bnemen. Bilstein bmet eibach. Ruub-ster schreef: Die van Monroe zal ik lekker laten liggen. Wat veren betreft ben ik dus wel zeker van de .

Ik kreeg de tip om bilstein dempers en eibach veren te monteren. Nu kom ik dat spul nergens. Ik heb ook niet het idee dat deze . Ik praat dan over OE replacement dempers en niet over sportieve versies ofzo want daar heb ik geen ervaring mee.

Met Koni heb ik geen ervaring. Audi Aquattro met een door Hartog Tuning gekietelde 2. Tevreden Klanten Trustpilot. Je kunt ook kiezen voor bijv. Heb goede ervaringen met standaard veren i. Ga je ze zelf monteren?

Heb je ook ervaring met nieuwe of goede Super Tourings? De wagen heeft inch velgen,mijn vraag is hetnog enigzins comfortabel. Het complete programma veren, schokdempers, verlagingsset voor de scherpste prijzen.

Is de Bgewoon een . Nieuwe set schokdempers bilstein maar welke. Сообщений: – ‎Авторов: Iemand ervaring met de Koni FSD onder de V- : 14. Nissan Terrano Sport 3. Сохраненная копия Перевести эту страницу мар. Welke bilstein demper kan ik het beste toepassen i.

Eibach pro kit veren en zoveel mogelijk comfort behouden?

Kristina