Bolk schokdempers kwaliteit

Of dat het algemene swift schokdempers zijn niet specifiek voor de GTI (die heeft stuggere veren volgens mij) Alle informatie is welkom. Ik wil geen upgrade omdat het maar de vraag is welke kwaliteit dempers je dan krijgt en of dempings karakteristiek past bij de oem veren. In mijn ervaring is stock . Ik heb zojuist een set oliedruk schokbrekers van BOLK binnen gekregen die ik had besteld.

Mocht dit niet lukken dan gelijkwaardig of van beter kwaliteit een linker en een rechter schokbreker levert van hetzelfde merk waarbij de linker niet rechts gemonteerd kan. Immers Bolk is geen producent van onderdelen, maar een huismerknaam waaronder verschillende leveranciers geleverd worden.

Ik wil geen miskoop doen, misschien is de veer van barre kwaliteit of het materiaal zelf of id? Graag hoor ik als er. Maar tot nu toe is niets van mister-auto me tegen gevallen, dus ook niet de bestelde Bolk dingen.

Aandrijfas, schokdempers , remschijven, remblokken, filters, bougies enz. Ik wil dus iets wat wel kwalitatief is maar toch ook goedkoop genoeg is. En KYB heb ik al gezien op amazon, kwaliteit ? Moet geen topkwaliteit zijn, . Garage wilde Gabriels monteren a 140euro voor stuks , Ridex en Bolk kosten ca 40euro (incl verzendKosten) voor stuks.

Zal zeker kwaliteit verschil zijn maar voor een stadsauto.

Kwam ook nog het eigen merk van uitlaatdiscount tegen UD deze kosten 65euro per twee. Heeft iemand ervaring met . Schokdempers en gasveren van goede kwaliteit zorgen voor comfort in uw auto. Vind hier de beste schokdempers en gasveren met korting op de adviesprijzen. Ontdek de meerwaarde van een schokdemper of gasveer die voldoet aan de hoge eisen van de voertuigfabrikanten en toch zeer betaalbaar is!

Iemand ervaring met schokdempers van het merk bolk (huismerk mister-auto) en iemand nog tips wat ik beter gelijk mee kan nemen. Veerpoot lagers en dergelijke en zo? Goedkope Bolk onderdelen vindt u bij Mister-Auto, de webshop die Bolk automaterialen betaalbaar houdt.

Check zelf online onze voorraad Bolk onderdelen en maak gebruik van kortingen oplopend tot wel. Не найдено: bolk. Ik zou dan liever schokdempers van Monroe aanschaffen. Deze zijn ook goedkoop op een site die ik ken.

Heb ze voor mijn Fiesta daar ook gekocht. Ik ken Bolk niet, maar monroe is gewoon een A topmerk. Draagarmen van Moog of Delphi, maar dat is mijn persoonlijke voorkeur. Waar kan ik het beste tussen kiezen: Monroe Van Magnum (hydraulisch), of Sachs Supertouring (kan gas met gas of hydraulisch).

Heb nu Bilstein B die zijn best stug en ze dempen de in- en uitgaande slag. Ontdek de twee belangrijkste soorten schokdempers en hun verschillen.

Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу нояб. Сообщений: – ‎Авторов: Die lampen (merk: DEPO) zijn van goede kwaliteit (pasvorm, materiaal en uiterlijk) en later zijn we erachter gekomen dat het dezelfde zijn als onze lokale. Ik hoor wel eens hoe belangrijk het is om bij bepaalde belangrijke onderdelen voor kwaliteit te kiezen ipv prijs.

Dezelfde kwaliteit dan de onderdelen waarmee het voertuig af. Om te laten leveren bij een afhaalpunt hier in de straat . Voor heel veel modellen met de 1. Zie internet voor alle modellen en check goed of dit je type is. Remschijven neem ik er niet van, maar dingen als een schokdemper.

Ja alle waar naar zijn geld natuurlijk. Maar deze bolk demper kun je er best jaar onder hebben hoor. Ik heb gekeken op mister-auto en het verschil in prijs is groot, waarschijnlijk ook de kwaliteit. Bolk : 4voor remschijven en blokken, en een flesje remvloeistof (500ml, is dit genoeg?) Brembo: 8voor.

Ze worden veerpoten genoemd omdat de schokdempers en veren hier een geheel zijn.

Kristina