Brom in luidspreker

Heel simpel gezeg ik heb een brom uit mn speakers. Ik heb hier geen problemen mee gehad tot vannochtend. Uit alle speakers (dolby staat altijd aan) komt een bromtoon , ook als het volume op mute staat.

Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу мар. Brom oplossen zonder gevaar.

De eerste oorzaak is het gebruik van de ver- keerde kabels. Deze zoem is te horen als ik de versterker aanzet en een kanaal selecteer waar een component op aangesloten is. Omdat ik en fluisterstille pc heb begint mij dit te irritere. Ik heb sinds enige tijd last van een brom in mijn luidsprekers (50Hz brom , zeer goed hoorbaar wanneer het volume opengedraaid wordt).

Op de voorversterker heb ik de Blu-ray speler, Mediaplayer en een CD speler aangesloten en na het lezen van een heel hoop topics over dit onderwerp ben ik gisteren . Weet niet welke kabels je juist langs elkaar en misschien wel aan elkaar hebt liggen, maar als dit je luidspreker en stroomkabel is, kan dit het probleem wel eens zijn . Maar in deze nieuwe configuratie heb ik opeens last van een soort brom uit de speakers.

Ik heb laatst met een klusje last gehad van een iritante brom door de speakers. Die brom bleek afkomstig te zijn van de versterkers. Mij werd verteld dat dat kwam door de aard aansluiting van de voeding. Om dat te achterhalen heb dus een oude stekkerdoos gepakt zonder aard-pinnen.

Het gekke is, als ik de antennekabel uittrek is de brom weg. Maar ja, dan kan ik geen tv kijken De luidsprekers hebben een aparte voeding dus elk. Hallo allemaal ik heb mijn versterker van mijn Ami H opnieuw laten reviseren en nieuwe buizen er in. Ik blijf een brom over de speaker horen hoe meer open de potmeter hoe harder de brom , ook met de toon arm kabel uit de versterker. Iemand een idee waar ik het wel moet zoeken.

Сообщений: – ‎Авторов: Daarom even in een andere kamer proberen. Vaak is kamer, stroom groep. Edit: Kan ook zijn dat in die speaker die bromt het aarde kabeltje los is. Nu zit er een enorme brom in de boxen, terwijl alles uit staat.

Heeft iemand daar een verklaring voor? Het zijn passieve boxen van JBL en worden gevoed door twee versterkers. Betreft uw PC een desktop en is die geaard (of losgeraakt van aarde)?

Gelet op uw vraag zal het een Desktop betreffen, is het echter een laptop dan is de vraag: geven de interne luidsprekers ook een brom af? Het is niet uit te sluiten, zelfs meer waarschijnlijk, dat de computer de oorzaak is van de brom ! Er zijn antwoorden gegeven. De vraagsteller koos dit antwoord als beste: gdanonym.

De aarde losmaken van alle apparaten. Ook van eventuele actieve speakers. De brom is de 60Hz van het lichtnet (220), en die frequentie is terechtgekomen op je bekabeling. Dat komt meestal door aardlussen.

Ik heb een versterker voor mijn pc,nu zit hier een brom in dit is ontzettend hinderlijk zeker omdat ik ook muziek luister via deze versterker wie kan mij vertellen wat hier de oorzaak van is en wat ik hier aan kan doen? Ik heb nog nooit last gehad van brom , één keer gerief meegepakt naar een klein feestje, en toen als ik boven een bepaald volume ging kreeg ik serieus brom in de luidsprekers. Toen werdt mij hier op het forum verteld dat de monitors waarschijnlijk te dicht stonden en de naald dat geluid dan opneemt.

Trek de kabels eens uit de MFB speakers terwijl ze aan staan, als dan geen brom te horen is dan zijn je kabels niet meer goed. En als een nieuw kabeltje het probleem niet oplost probeer dan eens twee weerstandjes van 4ohm paralel over de luidspreker uitgangen van je Yamaha te knopen – als die .