Chocolade palette kruidvat

In love met deze palet. Ruikt ligt naar chocolade net als de echte palet. Voor de prijs is dit een super goede dupe. De kleuren blenden goed en blijven de hele dag zitten.

Wat ook niet vergeten mag worden is dat het volledig cruelty free is en mijn gevoelige huid heeft er geen slechte reacties op gehad. Kruidvat , steeds verrassend altijd voordelig!

Ga voor gouden oogschaduw of een oogschaduw palette met meerdere kleuren. Het is echt een aanrader! Je hoeft je hiermee niet schuldig te voelen.

De glanzende en matte kleuren bieden je altijd de juiste kleur. Je make up voorraad aanvullen? Bestelling gratis afhalen in de winkel! Ook in witte chocolade vind ik het palette er weer super leuk uitzien. Makeup Revoluton Wonder Multi.

Een witte, welteverstaan.

Hele mooie diepe kleuren. I Heart Make-Up Naked Chocolate Palette. Staat heel mooi bij mensen met blauwe ogen. Oorspronkelijk gepost op kruidvat. Ja,: Ik beveel dit product aan.

Maak kennis met de one and only Golden Chocolate Bar. Dit oogschaduw pallet is één van de varianten uit de Chocolate Bar -reeks. Je hebt er dus verschillende soorten met andere kleuren in.

Ik heb hele goede reviews gelezen over . Zo kan je bij verschillende drogisterijen terecht voor leuke unieke . Ik deed nog net geen vreugdedansje bij de kassa. Wat een prachtig palette alleen al aan de buitenkant, en dan hebben . Avez les différentes teintes, créez le regard que vous souhaitez. Ik ben zo blij met mijn eerste chocolate palette ! Dat was een promo actie (die af en toe wel terugkomt!). Wel zijn ze altijd online te vinden hier.

Vandaag probeer ik het palette uit, lees snel verder! Er is een rede dat ik vandaag zo laat post, het is namelijk tentamen tijd en altijd als het zo ver is ben ik onwijs goed in uitstellen.

Ik stel echt alles uit en mijn impulsiviteit krijgt de vrije loop tijdens deze dagen. Nu ben ik net pas thuis omdat ik even boodschappen moest doen ( kwart over xD). Trefwoorden: oogschaduw lipstick palette chocolade paletten glow www kruidvat nl londen make-up trendy uitziende lipsticks heart pigmentatie kleuren bronze.

Volgens mij is dit het eerste palette in deze reeks (als ik het mis heb mogen jullie me corrigeren!) en deze moest ik dus ook hebben.

Kristina