Difrax fles kruidvat

Dit zorgt voor een constante stroom van flesvoeding. De S- fles anti- koliek is vanaf de geboorte te gebruiken en ideaal in combinatie met borstvoeding. Kleur keuze is niet mogelijk.

Ik heb er nu van het Kruidvat en van de Etos en die werken goed. Ik ga kijken of die van kruidvat net zo breed zijn als van difrax !

Ik denk dat het grotendeels met de fles te . Deze had ik gekregen van. Omdat ik geen tijd had om naar een winkel te gaan heb ik deze uit de kast getrokken. Een fijne fles en ook de . Doseerspeen: Voor melk en pap, vanaf maanden (art.690). Let op: niet de fles maar de speen dient gedraaid te worden.

Draai de flessenring los , zet de speen op de goede stand en draai de ring weer vast. Fopspeen nacht 6-18 .

Met een soort boogje erin,ik dacht voor dat geld gok ik het erop! Dat die op de difrax fles past)heb het geprobeerd! Ze drinkt er super goed uit!

Ik ben overgestapt naar de difrax ffles omdat die er leuk uit ziet. Past kruidvat huismerk er ook op? Of zijn er nog anderen goedkopere spenen voor erop verkrijgbaar die goed passen? Bij oudste had ik ook alleen maar Kruidvat en DA- flessen gebruikt, dus ik weet niet waarom ik ineens zo nodig Avent moest kopen. Dit is de MAM fles (te koop bij kruidvat ) geworden die heeft ook een ventiel en werkt in feite hetzelfde.

Is alleen geen hard plastic maar een ander soort plastic en daardoor denk ik dat deze wat langer mee gaat. Eigen merk flesvoeding van bijvoorbeeld Etos, AH of Kruidvat is net zo goed als de dure merken zoals Nutrilon. Ventiel s- fles stuks. Het ventiel zorgt voor de constante stroom van flesvoeding en voorkomt darmkrampjes (Anti-koliek).

Boven de euro bezorgen we je bestelling gratis. Gewoon de onderkant eraf draaien en . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen . Maar wat betekent het nu eigenlijk?

De afkorting BPA staat voor Bisphenol-A. Er wordt tegenwoordig veel gesproken over BPA-vrije flesjes. We leggen uit wat dit nu precies inhoudt.

Flesvoeding en moedermelk geef je uit de populairste babyfles! Zodra je kindje geboren is, kom je voor de keuze te staan: gaan we onze baby borstvoeding geven, kiezen we voor flesvoeding of een combinatie? Voor zowel borstvoeding als flesvoeding is . Difrax UltraS 2ml .

Kristina