Doorpitten quilt naaimachine

Deel van een cursus Quiltjes maken, aangeboden door Quiltjes. In deze les leert u hoe u op de. Qwille is een enthousiast eenvrouwsbedrijf dat cursussen geeft op het gebied van quilten. Als u dit nog nooit gedaan heeft, raadpleeg dan het boekje van uw naaimachine.

Gebruik in principe altijd een nieuwe naald voor een nieuw quilt project, bij voorkeur een topstitch naald (deze naalden hebben een groter oog). Druk het knopje van naald naar beneden in op uw naaimachine.

Ik quilt bij voorkeur op de naaimachine. Niet omdat ik handgequilt werk niet mooi vin in tegendeel, ik vind het prachtig. Maar met de hand quilten is niet zo mijn ding.

Ik maak liever het patchwork dan dat ik uren en uren van mijn (toch wel spaarzame) vrije tijd aan het doorpitten ben. Dan rest er de keuze: een top als . De quilt ligt al een behoorlijk tijdje te wachten…. Ik vind het quilten op de naaimachine niet zo leuk om te doen!

Tjongejonge wat heb IK een bewondering voor quiltsters die een grote quilt op een gewone naaimachine doorpitten ! Aangezien hetgeen wat ik wil gaan doorpitten gewoon recht toe, recht aan is bedacht ik me dat ik dit misschien wel lekker snel met de machine kan gaan doen.

Naaimachine van stal gehaald en gaan met die banaan! Met uw naaimachine op de juiste hoogte werkt u langer en met meer plezier. De SewEzi is te vinden op onze eigen speciale website waar u alles over deze naaitafels kunt lezen en op video kunt bekijken.

Machine, zeg maar gerust Machientje. Feestboek, en het vlees was jammer. Lekker toch met twee dingen bezig zijn, doe ik ook, maar bij mij is het patchen en doorpitten. Find and save ideas about Quilten op de naaimachine on Pinterest.

Deze cursus zal worden gegeven door Alexia Rosfelder. Ik wil mijn werk niet verpesten. Je bent in het bezit van een geweldige naaimachine , voorzien van allerlei snufjes, toeters en bellen, maar je durft gewoon . Je kunt de hoogte van de zwevende naaivoet aanpassen aan de vulling van je quilt en je kunt de druk van de voet verhogen of verlagen. Neem gerust een klein quiltje mee dat je wilt doorpitten. Je vindt een quiltmachine van diverse goede naaimachine merken in ons assortiment.

En als ik dan met de naaimachine ga quilten dan gebruik ik ook nog lijmspray. Veel succes met het doorpitten van deze super quilt. Mooie brede siersteken, doorpitten en meanderen, het is allemaal makkelijk en mogelijk. Tweelingnaaldprogramma.

Je kunt met de hand alles doorpitten (de lagen aan elkaar bevestigen), maar ik deed het op de makkelijke manier. Op mijn Pfaff Creative 1.

In mijn geval zelfs keer… Dus besloot ik voor de buitenrand te kiezen voor een variatie: gewoon met de naaimachine alles doorkruisen.