Dopper vieze smaak

Ik heb er ook last van met mijn dopper. Tot schimmel aan toe. In de vaatwasser vind ik vies, de smaak en geur van plastic uit de vaatwasser maakt me misselijk. Uit koken heb ik ook al gedaan, net zoals een tablet er in laten weken.

Maar helaas tot nu toe geen oplossing.

Dus lees mee voor de gouden tip. Het perfecte waterflesje? Water bobble, wie ook? Кеш Схожі Перекласти цю сторінку лип. De vieze smaak van schoon water.

In de wereldwijde strijd voor beter water dragen mijn twee dochters hun steentje bij. Vieze smaak aan het water door fles.

Een statement tegen de weggooi maatschappij! Dopper Drinkfles Pink Paradise. De dopper kunt u kopen via de webwinkel of in onze winkel in Amsterdam.

Ik geef nu alvast toe dat beide namen nogal fallus-georiënteerde associaties bij mij oproepen, maar goed dat ben ik dan weer. Geen vreemde smaak aannemen ( heb dat wel eens gehad met een rvs thermofles). Absoluut niet lekken!

Dit is een fles die gemaakt is voor hergebruik en ook in de vaatwasser kan. Hier in Overijssel is het water fijner en neutraler van smaak dan in Frieslan vind ik. Voelden ons echt heel dom dat we dat het eerder door hadden. Afbeelding Ik zelf heb deze, van penguin books, de rechter. Dat snel vieze dopje!

Alles ruikt nu dus naar tomatensaus. Let op, de laatste reactie is ouder dan dagen. Snel reageren is daarom uitgeschakeld. Alle reacties Link kopieren Quote Rapporteren Bookmark deze post.

Laatst bijgewerkt op. Of bekijk het filmpje The story of bottled water waarin de argumenten kwaliteit, smaak en prijs aan bod komen. De inhoud van de dopper fles is 450ml.

Mijn dopper geeft eigenlijk altijd een rare smaak aan mijn water als ik hem mee heb, zelfs als ik hem in de vaatwasser doe. Misschien vieze leidingen maar alsnog.