Dr brown fles ervaring

Nov Hoi dames, Hier op het forum hoorde ik eigenlijk voor het eerst over de Dr. Onze tweede op komst gaat straks alleen flesvoeding krijgen dus ben me aan het orienteren. Jul baby met krampjes, welke fles gaat niet te snel?

May Ervaring flessen ? Apr More from forum.

En dan vooral voor krampjes enzo. Want daar heeft onze meid nu al last van en dat zal vast meer worden als ze de fles krijgt. Heeft iemand hier ervaring mee? En welke flessen zijn nog meer goed? Jul Difraxfles Jul Ervaring met Difraxflessen en Cinababy tegen darmkrampjes.

Brown flessen Jul Waar koop je b free flessen of dr brown ? Dit zorgt ervoor dat er minder lucht in de fles zit.

Sarah test deze fles. Jan Bovendien had ik nog een fles liggen, waardoor ik ervoor koos om Dr. Browns te proberen en geen nieuwe speen aan te schaffen voor de fles van Difrax. Allereerst het design: niet.

Je moet zelf een beetje zoeken en proberen en ik kan slechts schrijven vanuit mijn eigen ervaring. Philips Avent Natural, 10 . Jul Het lijkt wel een een tweestrijd tussen flesjes van Difrax en flesjes van Dr. Dit zijn dan ook de twee bekendste babyflesjes merken.

Ze willen alle twee hetzelfde: verzorger en baby een goede tijd geven tijdens het voeden en darmkrampjes tegengaan. Welke voordelen en nadelen hebben deze . Kort filmpje met mijn ervaring met de babyfles van Dr Brown. Deze flessen van Dr Brown kunnen. Hallo wij hebben de flesjes van Dr. Brown en we zijn er eigenlijk niet content van.

Eerst en vooral adverteren ze dat het uniekl systeem krampjes, darmklachten etc. Okee, de speen trekt niet vacuum, maar Ferre hikt wel altijd na een fles , dus .

Sep Bij mijn oudste zoontje zweerde ik bij de dr. Bij volgende zwangerschap gelijk de flessen van dr. Mam fles of dokter Brown ? Ondanks dat ik van plan ben om borstvoeding te geven wil ik wel een fles in huis hebben. Smal ligt mij beter in de han want ik heb kleine handen. Maar het gaat mij erom dat de kleine het beste kan drinken.

Wie heeft er ervaring met Nuk flessen en spenen? Brown gebruikt, maar die flessen zijn nu vernieuwd. Voor mijn zoontje heb ik Dr. Dus weet ik ook niet goed in te schatten of die ook echt verbetert is. Ik vond het echt heel jammer dat er geen rijstebloem of pap gedronken kon worden uit die fles.

Gelukkig paste de Dr. Eigenlijk pas sinds een paar weken weer terug naar Avent, omdat de hoeveelheid . Ik had er eentje gekocht voor mijn vriendin maar het systeem werkte niet. Het flesje lekte wat niet de bedoeling was.

De brede halsfles is breder dan de standaardfles. Veel moeders die afwisselend borst- en flesvoeding geven, kiezen voor deze fles. De bijbehorende speen is namelijk ook breder (dus het babymondje gaat wat wijder open) en dat maakt de kans op tepel- speenverwarring extra klein. Ik twijfel tussen de Avent flesjes en de Dr. Hebben jullie ervaring met deze flesjes ? Jun Koop ook niet meteen meerdere flessen van hetzelfde merk.

Het merk kan namelijk tegenvallen. Wij gebruiken Difrax wide met een small-speen. Op zich zijn we redelijk tevreden, maar ik had ook wel graag een andere fles , zoals Dr Brown of eigen merk van bijvoorbeeld Etos, willen uitproberen. Verschillende vrouwen die veelal dezelfde ervaringen deelden: De Dr. Wat vrijwel in alle reviews naar voren kwam, was: Een super fles ! Mijn baby heeft geen krampjes na het drinken.

Of: Bij vorige flessen krampjes en bij . Dit omdat ons Sophie erg gulzig is en vel spuugt en krmapjes heeft. We hebben echt al van alles geprobeerd: avent flessen , avent flessen met 1-2-speen, gewone flessen met echt alle soorten .