Dr brown fles in avent sterilisator

Voor de oudste hadden we Avent flessen, maar daar kreeg ze toch krampjes van toen ik eenmaal overging op gehele flesvoeding. Hoe zit het met schoonmaken (ik zie dat er een systeem in zit voor tegen de krampjes) en welke fles is het gemakkelijkste om mee . Ik ga dr brown gebruiken maar heb nog een avent sterilisator staan. Kan ik die er ook gewoon voor gebruiken?

Wij gebruiken ook de sterilisator van Avent , maar de flessen van Dr Brown. FLes met luchtventiel ) Hebben geen Aventflessen gekocht omdat we ook veel negatieve verhalen hoorden over Aventflessen.

Veel vrienden en kennissen van ons gebruikten al de Dr. Brown flessen en waren er allemaal zeer . Een hele fijne sterilisator , en ook flessen van andere merken passen er in (Difrax, Dr. Brown ), alleen dan niet rechtopstaand.

Ik kan maar één nadeel bedenken: waarom maken ze nou niet gewoon handvatten aan dat ding zodat je je handen niet brandt als je hem uit de magnetron haalt? Het gaat prima hoor, als je het heel . Deze magnetronsterilisator van Dr. Het biedt ruimte voor vier standaard of grote flessen en alle losse onderdelen die horen bij de Dr.

Een compartiment speciaal ontworpen om flessen in te plaatsen zodat er gericht stoom in elke fles komt.

De stoomsterilisator doodt. Flessen sterilisator Avent met fles dr brown. Handige flessen sterilisator voor in de magnetron! Om flesjes en spenen re reinigen. Populaire zoektermen: . Ben je op zoek naar een sterilisator ? Bij Baby-Dump ben je aan het juiste adres voor o. Bestel online tegen de laagste prijs!

Zoek je een flesverwarmer of sterilisator ? Gebruik de filters voor een volledige productweergave . Ik wil mijn borstkolf steriliseren met de magnetron sterilisator van Avent maar ben de gebruiksaanwijzing kwijt. Hoelang en op hoeveel watt. Fopspeen nacht 6-mnd.

Fles small bpa-vrij (2ml). Prutske, Ik ben het bijna volledig eens met Sterretje. Fysiologisch serum heb ik nog niet veel gebruikt. Ik heb er nog over van wat in het geboortepakket zat.

Maar Kaan hft ook nog niet echt een verkoudheid gehad. In het begin gebruikte ik het voor zijn etterend oogje. Ik gebruik ook gewone wattenstaafjes.

Een set van blauwe flessen van dr Brown , nieuwe pap spenen en een nieuw borsteltje om de kleine onderdelen van de fles mee schoon te maken… € 100.

Kristina