Freedom palette kruidvat

Het palet is geschikt voor kleuren oogschaduw, of kleuren, blush of highlighter. Je kunt ze ook combineren. Het palette bestaat uit matte highlighters, shimmer highlighter, keer matte contour en Pro Strobe Kwast. Soms loop ik per abuis tegen wel héle mooie budgetproducten aan.

Zo ook tegen dit Freedom Pro HD Brow Palette. Van alle make- upproducten vind ik eerlijk gezegd wenkbrauwproducten het minst interessant.

Ik heb redelijk volle wenkbrauwen van zichzelf die, als ze een beetje . Met deze bestsellers zit je altijd goed! Ik wil alles van Freedom ! Revolution Ultra Contour Palette. Wat een gaaf concept! Ik ga zeker een keer kijken als ik in Amsterdam ga shoppen.

Ik heb jullie de laatste tijd een aantal producten van het nieuwe budgetmerk Freedom make-up laten zien. Het populaire blush palette van Freedom.

Een roze glimmende highlighter, een creamy concealer ,wenkbrauwsjablonen en een kwastje in een palette. Ik heb het vandaag over het Freedom Pro HD Brow Palette. Dit palette is speciaal voor je wenkbrauwen gemaakt. Een oogschaduwpalette met 1kleuren voor maar €99.

Dat klinkt aantrekkelijk hè? Precies, dat vond ik ook. Daarom heb ik dit palette aangeschaft! Hieronder vind je een link waar ik de eyeshadow pallet vandaan heb en hoeveel ze kosten.

Trefwoorden: lipstick by freedom pro palette favouriete naked www kruidvat nl. Categoriëen: lipsticks. Ik heb dit serum grondig getest. Doorgaan met het lezen van “ FREEDOM PRO STROBE CREAM.

Vandaag laat ik je weten: Werkt het echt? Kruidvat sep-okt.

Kristina