Hammerite rood remklauw

Johan van den Hoven Ham. Ik wil mijn remklauwen spuiten. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу авг. Motip heeft ook speciale verf voor remklauwen.

Maar ik rijd met rode hammerite op mijn klauwen op het circuit. Rood geverfde remklauwen , wat vinden jullie.

Ik heb blauwe hammerite verf liggen maar die is wel donkerder dan de kleur van. Leek het mij wel leuk om mijn remklauwen rood te verven. Ik zag dat de halfords een.

Сообщений: – ‎Авторов: Maar nu kan ik NERGENS goudkleurige remklauw spray of verf vinden. Halfords niet, gamma niet,. Ik was vandaag op vehikel en daar lagen setjes van Motip voor het rood maken van remklauwen.

Ik heb een beetje gesurfd op internet en zie dat vaak hammerite wordt gebruikt. Is ook kleurvast tot graden en belastbaar tot 1graden.

Weet niet precies wat de temperatuur kan worden van de klauwen maar 80 . Ook wil ik gelijk de rode remklauwen bij -tippen daar de lak op sommige plekjes (hoekjes) wat los is gelaten. Een van de eerste aanpassingen die ik wil uitvoeren aan mijn nieuwe Mini ( donderdag is de aflevering 😀 !!!!!) is het rood verven van de remklauwen. De originele JCW remmen zijn mij te prijzig. De vraag is dus of er mensen zijn die daar ervaring mee hebben, soort lak etc.

VHT caliper paint is een duurzame en remvloeistofbestendige lak voor het spuiten van remklauwen. Ben op zoek naar een adres om mijn remklauwen te laten verven in het rood. Zelfs zwart is een kleur en staat altijd nog keer beter dan een paar vuil met vliegroest bedekte remklauwen.

Ik heb de ze, net als kristian, met rode hammerite geverfd. Eerst goed schoongemaakt en ontvet en toen met de kwast geverfd. Hammerite verf voor verwarmingen erop en finito.

Goed te doen en ben zelf wel tevreden met het resultaat :P. Maar,welk type van Hamerite dan? Deuh ;D De gewone hoogglans-versie nemen , niet de . Spuit nu de eerste laklaag op de remklauwen en begin als deze bijna droog is maar nog goed plakt nogmaals te spuiten en herhaal dit proces totdat deze goed en. Remklauwlak ( motip of hammerite ). Als de zomerset er weer onder gaat, ben ik ook van plan mijn klauwen weer netjes rood te lakken.

Rood of geel , verre van.

Wat voor kleur zou jij je remklauwen geven? Heb ook ergens op dit forum gelezen dat hammerite ook werkt klopt dit? Ik heb pas nieuwe ( sportieve) schijven gemonteerd.

Afbeelding Rood dus . Het nadeel is echter dat het bij de meeste auto-accesoire shops maar in twee kleuren verkrijgbaar is, zijnde geel en rood. Maar we willen toch graag een kleurtje wat leuk bij de kleur van de auto past. Deze verf, oorspronkelijk bedoeld voor (al dan niet verroeste) ijzeren .

Kristina