Houten klosjes action

Met houten klosjes ( Action ) waar een stukje lint omheen is gedraaid. Op strokrans (eerst lint omheen wikkelen) met hotglue. Creëer uw lijstje en ontdek hoe wij shoppen gemakkelijker leuker voor u kunnen. DIY-tutorial- houten – klosjes -benodigdheden.

DIY tutorial houten klosjes – Mindjoy,rh:mindjoy. Best images about Crea met spullen van de action , zeeman, wibra.

Een andere afbeelding . Ik maakte nog maar eens een krans maar deze keer niet om weg te geven maar om in mijn knutselkamer op te hangen. Ik zag een voorbeeld op Pinterest en aangezien ik helemaal krans-gek ben was ik meteen verkocht. Toen ik dan ook nog bij Action houten klosjes zag, was het projectje gestart. Toen ontstond daar het idee om deze twee samen te voegen. Het is ontzettend simpel en . Zelf nog niet gespot , maar ik hoorde van een paar mensen dat er weer van dat mooie band in de winkel ligt.

Mooie pasteltinten deze keer.

Hoop dat we op tijd zijn om het te kopen en dat we het straks niet op hobbybeurzen voor een paar euro . Houten klos (mm, smal). Hoog, diameter mm. Vintage klos van hout. Gatgrootte: mm, dia kern: 20mm. Wordt als pakket verstuurd.

Jaja, bij de Action zag ik weer wat leuks liggen. Namelijk een zakje houten klosjes. Ik zag dat het gat in de klosjes groot genoeg was voor een ketting en daarmee was deze DIY geboren. Voor de donkere dagen op zoek naar wat extra verlichting. Gemaakt van tafelzeil van de Action.

Ik doe het , jammer genoeg, niet na. Marijecreaties: kruk hoes haken, haken, creatief,krukje ,action. Erkunde Alines Pinnwand „CREATIEF MET ACTION 2“ auf Pinterest.

Weitere Ideen zu kreative Ideen, Geschenke und Basteln. See more ideas about DIY, Creative ideas and Crafts. Good With Kleine Weckpotjes Action.

Interesting Diy Mason Jar Hema Weckpot Hema With Kleine Weckpotjes Action.

Cool Met Weckpotjes With Kleine Weckpotjes Action. Met Mijn Krullende En Droge Haar Is Een . Carretes De MaderaCoronas . Deze blanco houten klosjes zijn essentieel voor bouwwerkjes, collages en kraalkunst. Versier ze voor extra kleur.

Ik nam ook eindelijk weer de tijd om rustig door de Action te lopen en daar zag ik ook weer leuke dingen die ik gewoon moest kopen! Boven de washi tape zag ik deze leuke houten stickers. Ze kosten cent en dan heb je klosjes met meter per klosje. Woonaccessoires koopt u bij Blokker: voordelig en vertrouwd!

Op werkdagen voor 21:uur bestel morgen in huis of afhalen in meer dan 6winkels.