Koni schokdempers ervaringen

Wat is de reden dat je andere schokkers neemt? Of een iets sportiever rijden? Verlagen, gaat normaal gesproken met veren. Daar heb je verschillende soorten en maten, dus merken in. Ik had onder mijn IS2sedan, eerst eibach veren, Die vond ik nog lekker comfortabel, en gaven cm .

Beide kits worden geleverd met HR veren. Totale verlaging 35mm. De Street kit heeft geen instelbare dempers, de Sport kit heeft dit wel. KONI active ride control schokdempers en verlagingsveren.

Кеш Схожі Перекласти цю сторінку жовт. Дописів: – ‎авторів: Stel ik wil mijn schokdempers vervangen, welk merk kan ik dan het beste nemen ? Het gaat om een VW Passat 1. Hallo allemaal, me AAvant (8E B6) 1.

T, laat me merken dat de schokdempers aan de achterzijde aan vervanging toe zijn. De auto is a fabriek verlaag alleen door middel van veren Na wat wat zoekwer. Van fabriekswege vond ik . Even mijn hart luchten.

Vorig jaar rond deze tijd besloten de originele schokdempers van mijn Sport Sedan te vervangen. In Engeland vanwege het lage pond (scheelde ruim 1euro voor de totale set). Eibachs gekocht лют.

Ik denk dat je het topic dan beter anders had kunnen starten – welke ervaring hebben jullie met niet standaard schokdempers of zoiets. Wat mij al snel opviel was de dikte van de schokbreker in vergelijking met de originele. Eenmaal in de veerpoot geplaatst lag deze losser als de originele. Ik wil nieuwe schokbrekers op mijn camper zetten voor, bij verkeersdrempels al heel snel door de vering heen en er strak voelt mijn bus ook niet in de bochten. Wellicht zijn hier mensen die er ervaring mee hebben.

Ik heb er mijn koni geel schokdempers besteld. Of dat hun eigen schokdempers kwalitatief goed zijn etc dat durf ik niet te zeggen want daar heb ik geen ervaring mee. Maar ga er maar vanuit dat ze je bestelling wel gewoon netjes leveren. KONI is de toonaangevende fabrikant van performance en verstelbare schokdempers, wereldwijd.

KONI schokdempers zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit grondstoffen en worden vervaardigd volgens de hoogste standaarden.

Onze kwaliteit wordt ondersteund door onze lange ervaring in motorsport . Onze technische mogelijkheden en vaardigheden helpen bij het ontwikkelen, produceren en verkopen van hoogwaardige en goed presterende hydraulische schokdempers en ophangingssystemen. Het is ons doel om iedereen die onderweg is de beste ervaring te bieden. In deze shop vindt u. De ervaring die beiden partijen hebben zijn in deze set doorgevoerd. Voorwinden Parts is uw KONI Dealer en levert alle onderdelen van deze Nederlandse schokbreker fabrikant.

Schokdemper techniek uit de Autosport. Ik ben bang dat ik de (originele) schokdempers te zwaar heb belast, met bovenstaand resultaat als gevolg. Zelf ben ik altijd blij geweest met de luchtvering.

Uiteraard is een ombouw naar spiraalveren altijd mogelijk, echter voor mij een last resort. T (oranje) of KONI Sport (geel) dempers ? Wil mijn IS3Sportcross hiermee (beschaafd) verlagen (20mm). Mehn heeft gele koni schokdempers onder zijn wagen geplaatst een tijdje terug.

Misschien kan hij je nog wat vertellen. Yep, in combinatie met verlagingsveren. Ik weet niet wat jullie ervaring is met drempels en verlaging, maar ik vind het geen gezicht als getjoende tupperwaredozen kruipend over drempels moeten.

En daarnaast vind ik dat. Koni schokdempers ervaringen.

Kristina