Motip primer droogtijd

De droogtijd is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, de luchtvochtigheid en de aangebrachte laagdikte. Motip Professional 1K Rally Universe Primer Filler in een grote 500ml spuitbus is een sneldrogende primer filler met zeer hoge dekkracht voor het vullen van kleine oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal etc. MoTip Blanke Lak Hoogglans in spuitbus is een hoogglanzende blanke lak in 500ml spuitbus.

MoTip hoogglans blanke lak spray biedt een optimale bescherming van de basislak en kleurlak tegen invloeden van buitenaf. Spuitbus hoogglans blanke.

De grondlaag na droging licht. Ik heb mijn Polarex ook ontvet met thinner, gespoten met Motip primer en daarna met Motip lak. Alles in heel veel dunne laagjes over elkaar met iedere keer een half uur droogtijd ertussen. Heb je het wel lang genoeg laten uitharden voordat je ging krabben? Ik wacht altijd zeker drie dagen . Voor een goede hechting en een neutrale onderlaag.

De ondergrond moet schoon, droog en vetvrij zijn. Loslatende oude verfresten en roest verwijderen, aansluitend schuren.

Fysische en Chemische Eigenschappen. Voor het beste resultaat, gronden met MoTip witte primer. Na tot minuten. Beste Heren (en dames?) Paar maand geleden begonnen met het spuiten van mijn benzine tank van mijn brommer.

Er zat een 2K lak op welke niet af gaf als ik deze afnam met thinner, dus neem aan dat ik deze niet kaal hoef te schuren, affijn glad geschuur in de grondlak gezet ( Motip primer ) en daarna . Ik heb eerst een laag plastic primer gedaan, ik heb zonet de eerste kleurlaag. Sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. Zelf denk ik het volgende: eerst zinkspray, daarna Primer , daarna grondlak (dmv Motip Mat Zwart) en daarna aflakken? Nu werkt hij normaal met olie verf dus we zoeken een lak die dik op te brengen is en een zeer snelle droogtijd heeft aangezien ook vertikale oppervlakken beschilderd worden.

Klik op de afbeelding voor het originele formaat. Had de kleppendeksels al gespoten en hier bleef het erg goed op zitten (zonder primer kan je deze spuiten). Drogen duurt wel even, het geheel . Ook de Yamaha letters heb ik afgeplakt.

Alles van Motip , dat is nu eenmaal het enige merk die de winkel aanbood. Het geheel kon een weekje . Vooral de eventuele wachttijd tussen lak en blanke lak is voor mij . Deze zijn kunststof (ABS) Hiervoor gebruik ik motip plastic primer.

Ik ben mijn circuitkuipen aan het spuiten. Deze is transparant, waardoor je bij het spuiten geen oneffenheden ziet. Normaal gezien is primer wit of grijs,. Als die droog is, is het . Een sneldrogende acryl primer voor ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen.

Overspuitbaar met alle laksystemen. Merk: MOTIP DUPLI Art. Ook verkrijgbaar voor alle MOTIP DUPLI spuitbussen: De Spraymaster Profi (art. nr. VERF-003). Motip primer is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen.

Motip colour is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende . Kun je ook de stickers plakken voordat je de blanke lak spuit. Zelf ging ik, voorzover ik met restaureren bezig was, stralen, dan in de zinkspray spuiten, dan primer (ik heb zowel 2k alsook motip uit een spuitbus gebruikt), daarna 2k lak ( maar ook wel motip spuitbussen) en daarna de blanke lak.

Kristina