Philips avent stomer blender ervaringen

Makkelijk schoon te maken. Oorspronkelijk gepost op philips. Kijk dan op KIESKEURIG. De blender voldoet aan al mijn verwachtigingen. Voor mezelf maak ik heerlijke.

Super goede ervaring heerlijk om 2inte hebben.

Eerst lekker stomen en in . Stoomt en pureert een maaltijd voor je kindje. Is dit niet het product dat je zocht? Wij hebben nog meer maaltijdbereiders getest en daar hebben wij inmiddels al vele ervaringen van ouders mogen ontvangen.

Ik vind het een super handige keukenmachine en gebruik het dagelijks! Daarom schrijf ik graag een review hierover zodat ik je hopelijk kan overtuigen om ook zelf babyhapjes voor je kindje te maken. In alle apparaten hebben we verschillende gerechten gestoomt en . Daarnaast heeft Philips Avent flessenwarmers en handige flesjes die flesvoeding zo prettig en natuurlijk mogelijk maken voor jouw kindje.

Als je kleintje al wat ouder is, kan je voeding makkelijk mixen met de blender van Philips Avent.

Zo helpt het merk het voedingsproces van je kleintje zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dit onderwerp bevat reacties, heeft stemmen, en is het laatst gewijzigd door Anoniem. Iemand ervaring met dit apparaat ? Nog voordat het kleine mannetje überhaupt het daglicht had gezien, wist ik al heel zeker hoe ik zijn toekomstige hapjes zou bereiden: met de Philips Avent Stoomblender. Inmiddels gebruik ik het ding een aantal maanden en wil ik hem eens reviewen.

Even een disclaimer vooraf: ik ben niet gesponsord . Neem dan de stomer – blender : Ondanks de hoge verwachtingen, heeft dit apparaat ons toch nog verbaasd: We zijn begonnen met fruithapjes, Jason vond het heerlijk. Hij is gemaakt voor de kleintjes, maar ook de serieuze thuiskok heeft er echt wel wat aan. Het idee van de Gecombineerde stomer en blender van Philips is even . Ideaal om mee te stomen en te mixen. En na het draaien van de kan, meng je het voedsel . Ik twijfel enorm tussen deze stomer blenders.

Bij Avent heel veel stoomvocht dat je moeilijk eruit kan halen waardoor alles wat je maakt vaak heel waterig wordt en bij Babycook kan je vocht laten weglopen. Stomen, omdraaien, mixen. De ervaringen van barsten in de mandjes of mat plastic, herken ik niet. Haai iemand reeds ervaring met de Avent stomer – blender ? Meestal maakte ik veel in keer dan kookte ik gewoon de boel op het fornuis en dan mikte ik het in de blender maar ik maakte ook wel eens de boel apart voor J en deed.

Geen ervaring met de Avent stomer , dus vergelijken kan ik niet.

Wij hadden de Philips Avent en ik vind het echt een geweldig ding! Ze schreef een paar weken geleden al over het maken van je eigen verse baby voeding. Daar gebruikt Daphne zelf de gecombineerde stomer en blender van Philips Avent voor. Dit keer een review over deze must have voor op je aanrecht! Wie ooit zelf een potje kant en klare . Een soort alles-in-één apparaat waarmee je gezonde baby- en kindervoeding kunt maken.

Gezonde voeding is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van je baby.