Sonic gereedschap kwaliteit

Ik ben voor thuis aan het kijken voor een nieuwe gereedschapswagen nou wil ik een Sonic gereedschapswagen. Voor het gewone en hobbywerk prima gereedschap. Een gedore kar staat onder in de smeerkelder, maar Gedore is aanmerkelijk minder qua kwaliteit dan Facom. Ik wl mijzelf eens gaan verwennen met een nieuwe gevulde gereedschapkar en wilde dit merk eens in de groep.

Dan krijg je mooi slank gereedschap wat toch een stootje kan hebben.

Een aantal andere merken baseren de . Show hier je nieuwe gereedschap X : Tools rule. Кеш Схожі Перекласти цю сторінку лип. Schijn van zeer goede kwaliteit te zijn en minstens zo goed als mannesman zegt ie. Al met al vind ik het de gereedschap -markt best onoverzichtelijk. Ik heb zelf een kleine kist gevuld met voornamelijk Sonic gereedschap aangevuld met spullen van Facom, Gedore en Hazet.

Mannesmann maar tov de topmerken niet ver achterblijvend in kwaliteit en tegen een leuke prijs. Wie heeft er ervaringen mee of tips voor een leuk betaalbaar setje gereedschap wat niet in een keer kapot is.

Gedore, Hazet, Facom en Snap-On zijn allemaal a-merken en de kwaliteit ontloopt elkaar niet veel. Ik ben nu ook bezig me gereedschap uit te breiden met sonic. Gedore, Tengtools, Sonic ( vind ik ook heel mooi spul), Facom, Forge etc, dus ik ben nog wel ff aan het speuren :mrgreen: Ik heb wel een oogje op Kraftwerk, tenzij de ervaringen daarmee tegenvallen…. Dan zou ik een Mannesman set kopen. De Mammut set zit heel veel in, goeie kwaliteit , en goedkoper dan die setjes van HBM.

Voor die 20- heb je ook gereedschap van Sonic. Zelf sleutel ik met Mannesman, Sonic en Facom. Berichten: 431: Geregistreerd: 17:20. Voor electrisch gereedschap heb ik makita. Hoor daar veel klachten over.

Bahco – Snap on – Gedore – Sonic – Facom Wat zijn jullie ervaringen met diverse merken gereedschap en in dit geval een ratel in het bijzonder? Afgelopen jaren heb ik aardig wat gereedschap bij elkaar verzameld voor de nodige klusjes aan de auto. Denk aan: veeltand set, uitgebreide bitsetjes,. Maar ik heb de nodige goedkope rommel al wel mee gemaakt en ben dus wel gevoelig voor een beetje kwaliteit. Alvast bedankt voor jullie reacties!

De kwaliteit is duidelijk beter dan Mannesmann waar ik een ratelsetje van heb. Van Proxxon heb ik alleen een.

Ik heb laatst een koffer gekocht van Kraftwerk zodat ik altijd wat gereedschap bij me heb. Heb hier thuis tegenwoordig alles van Sonic uit de MBS serie. Ga je echt voor kwaliteit dan kom je op gedore, snap-on, teng-tools oid. Vaak loont het zich om een tweedehands wagen van een a-merk te kopen en dan het gereedschap aan te vullen of te vervangen.

Hoogwaardige kwaliteit en een zeer ruime keuze aan gereedschapswagens, dat is Sonic Equipment. Door de ruime keuze aan gereedschapswagens is altijd wel . Fource gaat Sonic verkopen onder het label Toolspecial, waar het bedrijf alle gereedschap onder verkoopt, waaronder ook de merken Hazet en Kraftwerk. Deze gereedschapswagen van Sonic Equipment is van hoge kwaliteit en rijk gevuld met zeer robuust gereedschap.

De 4delige set aan gereedschap is wederom een aanwinst voor de Sonic familie. Wel een paar losse setjes sleutels en twee ratelsets van Mannesmann, ben ook heel tevreden over de kwaliteit voor dat geld.