Twin markers wat kun je ermee

Iedereen lijkt momenteel wel de twinmarkers van de action gekocht te hebben, maar hoe kleur je er. Deze leuke set van markers gekregen van een vriendin van mij omdat ze wist dat ik die wil gaan. Want ook een Copic kan een kwart aniet in 1x aan. Zeker niet als je een groot veld in 1x wilt doen. Jul Wat is het, wat kan je er mee en meer.

Ze zijn ineens bij meerdere winkels te verkrijgen en dat voor een steeds beter betaalbare prijs.

Jul Mijn mening over de Action Twin Markers. Je leest hier wat ik van deze markers vind en ziet voorbeelden van platen gekleurd met dit materiaal! Ze liggen goed in de hand en door de dikke en de dunne punt kun je ze voor veel verschillende platen gebruiken. Bij de randen moet je wel uitkijken, want bij . Welk papier kun je nu ervoor gebruiken?

Waarom drukt mijn stift zo door? Daarom vandaag wat uitleg over wat deze markers doen en waarom ze doordrukken. Jun Hier zie je de achterkant van het test papiertje, dit is het papier om kaarten mee te maken van de action, en zoals je ziet zijn de kleuren allemaal door het papiertje heen gegaan, zelfs de wat lichtere kleuren. Twinmarkers zijn een goedkope variant van .

Buiten het doordrukken om ben ik erg blij met de stiften, het zijn net even . Ik ga er zelf nog mee aan de slag! Als ik er wat mee heb gemaakt laat ik het wel snel weten op de blog! Naast dat het echte alcohol stiften zijn zitten er twee kanten aan de Twin Markers , je hebt een “fine” kant . Jul Hierin kun je zien hoe de markers in elkaar overlopen. Tip 3: Werk in kleine stukjes, zodat de alcohol nog niet geheel vervlogen is voor je de volgende kleur aanbrengt om te mengen.

Op de onderstaande foto’s kun je nog iets zien wat niet klopt en dat is de punt van de donkerblauwe stift. Maar, wat ik een beetje. Wat een mooie tekeningen heb je ermee gemaakt! Feb Zo was ik laatst bij Søstrene Grene en daar von je raad het al, markers ! Zo nam ik er twee mee, een zwarte en een rode kleur.

Al snel merkte ik dat de kwaliteit van de makers toch iets minder is van de Flying Tiger (maar ja, wat verwacht ik dan ook voor €per stuk). De kleuren zijn wat. Jun Je hebt er misschien al wel over gehoor of misschien liggen ze al wel in je kast ? De twinmarkers van de Action. Elke creatieve duizendpoot wil ze hebben!

En écht, ze zijn ook heel tof! Ze geven mooi kleur af, dekken mooi en je kunt ze mooi in elkaar laten overlopen. Gelatos: wat kun je ermee ?

Faber CastellHand Lettering. Tot vorige week had ik er weleens van gehoor maar inmiddels ben ik wat beginnerservaring verder. Graag vertel ik jullie over deze mooie krijtjes. Wat kun je er nou p… BOTTLECAP STAMPS I saw the bottle cap stamp idea on . Want wat doe je nou precies met die dingen dan? Niet alleen te gebruiken op papier, maar ook bijvoorbeeld op plastic.

Perfect om creatief mee aan de slag te gaan dus! Dit pakket vol mooie kleurtjes is daar natuurlijk perfect voor. Wat je er exact mee kan doen . Op deze foto kun je de verschillende lijnen van de dikke punt zien en ook de dunne punt. Ik ben enorm verrast door de kwaliteit van de stiften. Zo op het eerste oog zie ik geen verschil met de Copic twinmarkers.

Ze maken prachtige lijnen en de kleuren zijn heel . Hierdoor kun je de stiften heel mooi mengen (blenden) met elkaar. Oct Wat zijn twinmarkers ? Op de foto zie je daarvan een voorbeeldje. Ook kun je vlakken egaal inkleuren zonder dat je strepen ziet zoals bij gewone stiften.

De stiften hebben een dikke en een smallere . Koop of Verkoop markers op Marktplaats.

Kristina