Uitlaat hangt los

En kan ik dit zelf reparen? Nu al vervangen, of nog niet? Maak je alleen maar korte ritjes? Dan komt hij nauwelijks op temperatuur, waardoor er veel condensvorming is.

En dat leidt weer tot snellere slijtage, veroorzaakt door roest.

Stel een vraag aan of zoek een antwoord van onze auto experts. De auto is door de verkoper, een garagebedrijf, apk gekeurd voor de overdracht. Toen ik gisteren met de auto reed hoorde ik ineens een vreemd geluid onder de auto.

Ik ben gaan kijken en de uitlaatpijp bungelde los. Is doorrijden met een gebroken uitlaat slecht voor de auto. Hij blijft nog wel mooi hangen onder de auto. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу We hebben een Toyota hiace en de uitlaat is net na de motor afgebroken.

Met deze producten klaar je zelf de uitlaatreparatie klus!

Lees en leer van onze tips en adviezen! Het gaas dat los hangt lijkt namelijk op een bescherming die zorgt dat een warme uitlaat geen fikkie creeert. Nou is die kans sowieso al niet zo groot, maar goed.

Misschien alleen de auto na een flink stuk rijden niet in hoog en droog gras parkeren. Je kunt volgens mij gewoon doorrijden, in elk geval tot . Hoeveel kilometers heb je met die auto gereden? Als je iedere keer maar weinig rijdt, krijgt de uitlaat geen tijd om warm te worden en zal deze eerder gaan roesten. Hallo allemaal, Tijdens het rijden vandaag vond ik de motor vreemd klinken. Thuisgekomen maar eens onder de bus gekeken en tot mij schrik hangt de uitlaat bijna geheel los.

Altijd de laagste prijs én jaar volledige garantie. Twijfel je over de werking van je uitlaat ? Kom dan bij ons langs voor een vrijblijvende controle. Scheidingsschotten en doorvoerbuizen in de dempers kunnen als gevolg van corrosie los gaan zitten of afbreken en daardoor een hinderlijke rammel . Ik merk juist bij mijn mercedes iets raars aan de uitlaat.

Als ik de uitlaat dus de pijp van de uitlaat die achter de auto steekt met de h. Er hangt iets los onderaan mijn auto? Nu ben ik even gaan kijken onder de auto en wat blijkt ?

Het flexibele stuk met gevlochten staaldraad of wat voor draad dan ook, is los geschoten van het spruitstuk. Weet iemand of ik dit gewoon terug kan zetten ? En is het dan ook nog gasdicht te maken ? Kep een Daihatsu Charade uit . Zie zojuist met toeval dat om mijn uitlaat een gedeelte los hangt en helemaal doorgeroest is. Het bungelt er nu half aan? Wat moet ik er mee doen? Kan ik het er zo vanaf halen of trek ik dan meer kapot?

Onder de roestige plaat, komt de uitlaat tevoorschijn en die lijkt in orde! Wie kan mij ermee helpen en . Ter info: van achteren gezien, zit daar de middendemper, . Ik weet ook niet hoe dit onderdeel heet en ben bang dat ik een verkeerde maat bestel. Dus maar snel en voorzichtig de auto terug gezet. De auto klinkt niet anders dan normaal dus de uitlaat is volgens mij nog wel goed.

Mijn uitlaat hangt los ! Dus het zal wel iets zijn met de ophangrubbers dacht ik nog. Deze mogen inderdaad wel vervangen worden, deze zijn behoorlijk soepel geworden. Een achterdemper van een uitlaatsysteem is vaak het enige wat zichtbaar is. Ik ben tot nu toe niet verder gekomen dan een complete achterdemper, maar de demper is prima alleen de klem is afgebroken.

Hij heeft een lekke band. Maar wat zie je nog meer? De dorpels zijn doorgerot. De uitlaat hangt los , het portierraam is ingeslagen en dichtgeplakt. Manouche lachte en schudde zijn hoofd.

Nee, nee, nee, jongen.