Utp tang huren

Ik moet een kabel door een loze leiding voeren en kan pas dan het netwerkplugje monteren. Ik zit namelijk met het volgende probleeChello moet hier nog steeds langskomen om de UTP kabel goed te knijpen(hij had draadjes door elkaar gehaald). Door middel van deze netwerk klapstekkers van Kopp is het gebruik van een montagetang overbodig.

Na het strippen van de netwerkkabel en het insteken. UTP Krimptang in diverse prijsklassen direct leverbaar! Alle RJUTP krimtangen tegen de laagste prijs!

Vandaag je krimptang bestel morgen in huis! Deze strip- en montagetang van Kopp maakt het mogelijk om netwerkkabels te strippen en vervolgens de rjstekkers op het draad te klemmen. En dan moet er een nieuw utp stekkertje aan de kabel gezet worden. Anders moet ik een groot gat in het plafond. IngriStan,Rob,Robert,GJ.

UTP tang met een stekkertje. Ik heb dus een tang nodig om een nieuwe UTP stekker te bevestigen. In tegenstelling tot patchkabels, bevatten kabels op rol nog geen connectoren.

Om connectoren te bevestigen aan een netwerkkabel is een krimptang benodigd , ook wel utp tang genoemd. Met deze professionele krimptang kunnen aderparen die in een RJof RJconnector zijn geschoven worden vastgedrukt in de . De kabel kan er wel doorheen, alleen de RJplug niet. Nou schijnt het zo te zijn dat je die er met een tang af kunt knippen en er aan kunt zetten, of eventueel moeilijker met een schroevendaaier.

Een ruim assortiment Tangen en inspiratie vind je bij KARWEI. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Utp krimptang voor diverse connectors o. Voor netwerkkabels, telefoonkabels, etc. Dan hoef je dus geen tang te kopen, en als je besluit de computer daar niet meer te gebruiken dan zit je niet met een snoertke die uit de muur . Bekijk vestigingsvoorraad. Toevoegen aan klus Bewaren Bewaard.

Maximaal drie producten . Ik moet begin volgend jaar helaas mijn mooie computerkamer opgeven, vanwege het feit dat ik dan hoop vader te worden. Nu heb ik alleen het probleem dat daar ook mijn UTP kabel van mijn internet uit de muur vandaan komt. Die moet ik dus gaan verplaatsen naar een kamer verder.

Ik twijfel nu dus over . Hirose krimptang vereistHirose Accessoires:- Krimptang.

Kristina