Velgen spuitbus action

HOW TO, VELGEN SPUITEN Benodigheden: – 1x rolletje schuurpapier (volgens mij 28 maar gewoon lekker grof) – 1x bus remmenreiniger – 2x bus primer – 2x bus kleur lak – 2x bus blanke lak. UITERAARD HAAL JE DIT ALLES GEWOON BIJ DE ACTION , NIET MOEILIJK DOEN ! Raden jullie velgen richten aan? Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Naarmate een auto ouder wordt, willen de velgen door de invloed van het weer, remstof en ander vuil er wel eens niet veel mooier op worden. Geef uw velgen een andere kleur.

Goedenavon Wil deze winter de originele vw orlando velgen zwart spuiten , moet wel echt netjes worden.

Hoe moet ik dit aanpakken qua: Schuren,welke korrel, Primer. Probeer het eens met matzwart van de action werkt goe heb zelf van alles geprobeerd maar met die verf had ik goeie resultaten. Hallo weet iemand of action verf goed is?

Netjes schuren, daarnain de primer en aflakken. Die primer en lak (verf) haal je gewoon bij de action voor euro de spuitbus. De zilver van de action geeft hele nette en mooie resultaten.

Zo kan je met goedkope producten toch je velgen weer netjes krijgen, heb het al vele malen toegepast op die manier. Heey, ik wil mijn speedfight spuiten van de week.

Nou zijn er mooie zwarte spuitbussen bij de winkel action die een hele mooie glans geven. Re: Welke spuitverf velgen. Ik heb al zoveel wielen gespoten, met de spuitbussen van de Action , en echt nog nooit geen problemen mee gehad. Afbeelding 😎 allemaal kleuren van de Action , en de lak is nog steeds super. Ik ging er van uit dat alles nu krasvast en keihard moest zijn, maar ik liet per ongeluk mijn schroevendraaier op een velg vallen en sprong verdoeme de lak er af!

Ik kon zo met mijn nagel. Dus, 2K lak in een spuitbus was beter geweest? Iedereen kent het wel: je lichtmetalen velgen maak je een paar weken niet schoon en daarna blijven zelfs na een wasbeurt zwarte pitjes op velg achter.

Waar krijg je deze nu het beste mee weg? Is gewoon een ontvettingsmiddel! Als je toch alles gaat schuren, kan je dan niet net zo goed de velgen spuiten en dan een blanke lak erover? Ik heb zelf eens een setje gedaan met action lak, zagen er toch best goed uit en vooral goedkoop! Dip gaat je veel meer kosten, heb de velgen zelf wel verkocht maar lees wel goede ervaringen over . Ik zou met 3m werken als ik jou was, deze zijn erg goed van kwaliteit en scheuren niet zo snel.

Re: Cheap ass oplossing om velgen te spuiten. Spel kaarten tussen band en velg en busje zwarte lak van de action. Als het moet glanzen nog blanke lak er over.

Meerdere dunne laagjes, want het is agressief ( en keihard) spul, als je teveel spuit, lost het de oude verf op.

Zelf de velgen spuiten Handleidingen Overig. Het gaat om de hele velg , beter wel plakresten ed verwijderen. De maat is in principe nvt echter vanaf gelden licht afwijkende prijzen. Motip M6Ontvetter 5ml. Past op iedere spuitbus.

Velgen spuiten via spuitbare velgenfolie. Hèt alternatief voor velgen spuiten met verf. Goedkoper en makkelijk aan te brengen. Zie hier hoe je velgen eruit kunnen zien!

Aangezien mijn brommertje niet meer zo goed in de lak staat wil ik de velgen opnieuw hoogglans wit spuiten. Heb de matzwart gebruikt voor me vorige brommer, dat was echt ideale .

Kristina