Wat is een brush pen

Deze pen gevuld met ecoline op basis van kleurstof heeft een flexibele penseelpunt en is zeer vriendelijk in gebruik. Of… toch met een pen ! Want met de populariteit van handlettering, komen er ook steeds meer pennen en stiften met een penseelpunt op de markt. In principe heb je aan een rond penseel en waterverf of een potje inkt genoeg om te kunnen brush letteren.

Talens Ecoline Stuks. Exact wat ik nodig had en een echte aanrader!

Vond je dit een nuttige review . Ik vroeg me af wat het was en wat je. Onlangs kwam ik bij Action iets tegen waarvan ik dacht: HUH? En natuurlijk wilde ik zelf wel eventjes proberen wat het was en wat je ermee zou kunnen. De eerste vier zijn brushpennen met een wat dunnere punt, waardoor je er een kleinere . De reden dat ik ze kocht was om te oefenen met handletteren, aangezien deze penseel stiften een mooie zachte maar fijne punt hebben, wat perfect is . Ik ben dol op brushpennen! Ik vond het hoog tijd om al mijn materialen eens op een grote bult te gooien en er een review over te schrijven.

Ik ga dus vooral proberen te beschrijven wat de eigenschappen van de brushpen zijn, zodat jij zelf kunt beslissen voor welke brushpen je wil gaan!

Dat is eigenlijk het enige dat je moet weten om mooie letters te creëren. In dit stappenplan heb ik deze tip wat duidelijker uitgelegd. Hier zie je duidelijk de bewegingen die ik maak: wanneer ik een beweging naar boven maak, is de lijn dun. In de afgelopen jaren hebben we heel wat verschillende soorten brushpennen uitgeprobeerd.

Elke brushpen heeft een. Tekenen met een brush pen kan dus niet helemaal precies, maar het stukje controle wat je los laat bleek ik tot mijn grote verbazing best fijn te vinden. Er is zoveel materiaal wat je kan gebruiken voor handlettering. Ik licht er een aantal uit zodat je gelijk goed kan beginnen met handletteren. Video schrijven met een brush pen.

Vandaag laat ik je zien hoe je kunt handletteren met de pentel touch brush sign pen. Ik vertel je hoe je begint met handletteren en wat je nodig hebt. Sinds een paar weken ben ik aan. Hoewel het aangeraden wordt om met een speciale pen te doen zoals een Micron pen. Papier: zo kan je veel schetsen . Dankzij de zachte, flexibele penseelpunt van deze viltstift is het een plezier om te kleuren en tekenen op papier.

Met deze stift lukt alles moeiteloos: de fijnste details, brede lijnen en zelfs volledige vlakken. Handlettering is iets dat ik al een tijdje fascinerend vind. Mooie sierlijke letters, Pinterest-waardige quotes voor in een lijstje, wil ik ook kunnen!

Maar ik had geen idee waar te beginnen, als je een beetje gaat zoeken op internet vind je veel informatie.

Maar daar werd ik alleen maar door overweldigd. Als je naar de punt van de pen kijkt, dan zie je dat het eigenlijk meer een penseel is (vandaar ook de naam ‘ brush pen ). Het zijn echt allemaal kleine haartjes. En bij sommige pennen zijn de haartjes niet allemaal even lang, wat er een beetje gek uit ziet. Hieronder twee foto’s van een test met de pennen. De rode stift was helemaal heel, de zwarte stift is gespleten.

Brushpen van Action (2)-. Je ziet dat de tekst geschreven met de zwarte pen een beetje rommelig overkomt, maar de rode stift schrijft op zich best wel lekker. De haren van de brushpens zijn best wel lang, wat het wat.