Waterdichte koker sleutels

Geschikt voor duiken, snorkelen en zwemmen. Ontworpen voor: het beschermen van kleine spullen tegen water. Aquapac 1 waterdichte sleuteltasje transparant. Belangrijkste features: Alle functies kunnen do. Klanten die dit artikel kochten, kochten ook.

Gratis levering vanaf 29€.

Met het waterdichte zakje van Cellularline zwem je met je telefoon onbezorgd het frisse water in. De doorzichtige, waterdichte Voyager-zakjes zijn in één maat verkrijgbaar. In het doorzichtige zakje zit ook een uitneembaar binnenzakje, waar je je gel pasjes, sleutels en sieraden in kunt bewaren.

Houd je waardevolle spullen, kleding en electronica droog tijdens je outdooravontuur met deze waterdichte zakken. Ga je backpacken, een lange trektocht maken of het water op? Maak dan gebruik van deze zakken van waterdicht materiaal om je spullen te beschermen tegen regen of opspattend water.

Je sleutel kan op het droge blijven en als je nog een beetje fris boven water komt na je duik, kun je met behulp van je eigen cijfercode het kluisje . Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу сент.

Сообщений: – ‎Авторов: hey mensen, ik ben nu een half jaartje aan het kiten, gaat opzich best goed. Ik heb bij Perry Sport een waterdicht koker gekocht: kunnen sleutels in en evt kleine mobiel. Hangt om mijn nek, aan een koordje, voor mijn buik (onder wetsuit ). Dus ikheb er helemaal geen last van. Categorie: Diversen Online kopen van der Ja. Geel – 150mm x 50mm (buitenmaat).

Ik stop dat gewoon in mijn pak. Waterdichte sleutelkoker. Telefoon past er niet in, dus die laat ik op mijn hotelkamer. Afgelopen zomer inderdaad ook de ereader mee . Ik weet dat die ook waterdichte tassen hebben voor zelfs je hele bagage, maar ongetwijfeld ook waterdichte documtentasjes. Sleutel kan vaak ingeleverd worden bij de receptie, kan die ook niet kwijtraken en anders gaat die ook gewoon mee.

Niet te veel waardevolle dingen meenemen! Als ik toch meer mee moet ( sleutels bijv) dan vraag ik aan . Ik dacht enerzijds aan de auto maar dan moet ik er wel voor zorgen dat ik de sleutel niet in de tent vergeet.