Achterklep auto blijft niet openstaan

Vul je kenteken in of selecteer je auto om alleen onderdelen te tonen die geschikt zijn voor jouw auto. Dat kan er na een aantal jaar voor zorgen dat het kofferdeksel niet goed meer open blijft staan. Het ene na het andere euvel. Hij gaat open, en je hoort ook het geluid van de armen.

Maar ik moet hem niet loslaten want dan knalt de achterklep naar beneden en dicht.

Van de ene op de andere dag blijft achterklep niet meer open staan. Zijn die steunen te repareren? Of zit ik aan nieuwe vast?

Xsara (met pijn in hart) verkocht, heb na . Erg lastig met boodschappen doen. Ze stopten er plotseling mee na een koude vriesnacht, ik weet niet of dat er iets mee te maken heeft. Valt er iets aan dit probleem te doen . Het komt volgens mij omdat ik weinig zicht heb of de afstandshouder goed zit, waarbij ik dan het slot op slot zet met geopende achterklep.

Met vastgebonden achterklep naar de camping gereden , uitlaatgassen in de auto ,…. Кеш Перекласти цю сторінку груд. Hallo allemaal, Heb een (klein) probleempje. Is hier een oplossing voor (hervullen ofzo), of moet ik deze vervangen? Als ik hem openmaak valt hij terug en blijft niet open staan.

De achterklep heeft net een probleem gekregen. De veren lijken niet te werken. Vanmorgen doe ik de achterklep van mijn 240E W2combi open en ik merk dat ik de klep echt moet optillen. Met je handen vol de kofferbak van je auto openmaken blijft lastig.

Je zou er haast agressief van worden. Ford speelt slim op die woede in. Je nadert je auto met je hande nvol zware boodschappen, probeert vervolgens de sleutels uit je zak te wurmen en daarna de kofferbak ook nog eens open te krijgen. Handig, de veelvuldige kennis van zaken op OA, dus ik probeer weer eens van jullie advies gebruik te maken.

Vooral bij koud weer werken ze niet meer en blijft de achterklep niet open staan. Alweer een tijd geleden dat ik hier was. Sinds van de week doen die twee cillinders in mijn achterklep het niet meer.

Ook blijft hij niet open staan.

Kan iemand mij uitgebreid vertellen hoe ik deze kan . Wanneer ze met de ene auto klaar zijn, laten ze de achterklep openstaan en gaan naar de volgende. Bij de muur aan de andere kant staat een vierdeurs Volvo waarvan de achterbakklep niet open blijft staan. Dan gaan ze naar de volgende auto. Voordelige merken auto onderdelen: bestel online Gasveer Achterklep.

Ontdek het ruime aanbod aan merken van AUTODOC. Koop Gasveer Achterklep van de beste merken tegen de scherpste prijzen! Type klus: Auto reparatie of onderhoud. Gedetailleerde omschrijving: Ik zoek iemand die mijn gasveren van mijn achterklep kan vervangen.

De gasveren heb ik al, dus het gaat alleen om het vervangen van de huidige veren. Mijn achterklep blijft nu niet meer openstaan. Re: gasveren achterklep T-model. Toch ook al best lastig, maar misschien wel normaal.

Heeft er iemand pas nieuwe veren? Misschien zou je kunnen testen hoeveel gewicht .

Kristina