Benzine aftappen auto

Leren hoe je benzine overhevelt is niet alleen iets voor benzinedieven! Deze vaardigheid kan van pas komen in allerlei situaties: als je met een lege tank komt te staan zonder tankstation in de buurt, als je je auto. Ik heb van het weekend te horen gekregen dat mijn auto nu echt aan het eind van zijn latijn is. Dat is dikke pech voor mij.

Een uur voordat hij kapot ging heb ik hem afgetankt. Er zit dus liter benzine in.

Is er een manier om dit eruit te krijgen? Aanzuigen werkt niet, dat hebben we geprobeerd. Zijn er hier mensen bekend mee hoe we dat eruit . Hoi, Ik doe het altijd met een lange slang waar ik een elektrische pomp van een tussen heb gezet. Dit sluit ik aan op de benzineleiding achter het filter, pomp aansluiten op een accu en pompen maar.

Het voordeel van deze manier is dat je de tank goed leeg trekt en altijd schone benzine hebt. Zit er ergens een aftap plug? Wil mijn tank verwijderen maar zit nog denk een liter of benzine in.

Ben van plan om alle leidingen en klemmen te vervangen nog tips toevallig?

Nu wil ik de brandstof uit de tank halen (mijn motor lust dezelfde benzine ), maar waar kan ik het gemakkelijkst de benzine aftappen. Benzinetank aftappen ! Het is heel verkeer om een auto met half of geheel gevulde benzinetank stil te zetten, want de benzine , zooals die ih de laatste jaren wordt vervaardig is onderhevig aan ontleding, waardoor zich een gum- achtige substantie vormt, welke later, wanneer men weer gaat rijden, tot allerlei storingen. Een opkoper wil de auto deze week ophalen en weinig voor betalen.

Die extra benzine , liter ca euries, wil ik het liefst eruit halen. Vanochtend geprobeerd met een slang van meter, maar de slang raakt de benzine niet! Elk serieus advies is . Mijn collega heeft ook eens benzine in zijn Caddy getankt.

ANWB erbij, leeggepompt diesel erin en. Brandstofleiding in de motorruimte loshalen, brandstof aftappen en zorgen dat alles goed leeg is. Misschien nog met een paar liter diesel . Iemand enige ervaring met aftappen of uitzuigen? Zo gezegd zo gedaan stond ik een kwartier later met een tank vol V-Power, benzine nog met mijn zij tegen de auto te duwen om het laatste lucht uit de leidingen de . Bij het aftappen van de tank blijft er een laag afzettingen van lak en vernis achter. Door aan de lege tank, benzine met een reiniger toe te voegen . Sinds een paar maanden heb ik een prachtige opgeknapte Amazone (met LPG- installatie).

Ik heb nog niet op benzine gereden, omdat ik niet weet hoelang er niet op. Hoi, de titel zegt het al hoe krijg ik het makkelijkste benzine uit een auto , ik had gewoon in gedac. Voor een auto die net getankt is gelden geen beperkingen, maar naarmate de brandstof in de tank ouder wordt (ouderdom in maanden) nemen eventuele beperkingen toe.

Houdt u zich voor het aftappen van het condenswater aan de specificaties die in uw Service- en garantieboekje staan aangegeven.

Kristina