Chroom mat schuren

Omdat de rest van de metalen in de douche uit RVS bestaat zou ik de chromen onderdelen graag mat willen maken (zodat het meer op RVS lijkt). Laatst gezien op TV dat men het glanzende chroom werk naar de filisteinen helpt en mat schuurt. Ik heb wel wat oefenspullen als een oude bumper en . Chroom een beetje opschuren, dat lukt al niet en als het lukt helpt het totaal niet.

Dan met Hammerite spuiten , is blijkbaar niet benzinebestendig en hecht natuurlijk nooit goed.

En lak en een hogedrukspuit gaan zowiezo al helemaal niet samen. Dat zilver is chroom. Met staalwol kunt u het chroom mat schuren zodat het redelijk op rvs lijkt. Ok, klinkt goe maar helaas krijg ik dan nog niet helemaal het gewenste effect, omdat er altijd verschil blijft tussen . Heb ook al wat staan schuren met waterproof 6maar daar krijg ik alleen maar spierpijn van. Iemand de gouden tip?

Hoe moet ik het chroom voorbewerken alvorens het zwart te spuiten? Hmm als je al hechting wilt krijgen op Chroom zal de voorbewerking niet eenvoudig zijn heb ik ooit eens met een tank gemerkt.

Oke, flink mat schuren is geen probleem, maar bestaat er dan ook een hittebestendige primer? Chroom wort door elektrolyse aangebracht , en is dus heel dun , zo dik als aluminium folie , als je dat gaat schuren , kom je al snel op het ijzer , en daar hecht verf wel op. Omdat het gepolijste aluminium erg glad is kan vuil er minder goed op hechten, u hoeft het aluminium na het polijsten af en toe eens op te poetsen met een metaal poets zoals Belgom, Peek of Unipol. Maar hoe polijst je aluminium. Nieuw of glad aluminium heeft bijna geen voorwerk nodig maar . DIY: van glimmend chroom lampje naar vintage exemplaar.

Ergens in een winkel zag ik het onderstaande bureaulampje staan waarvan ik de vorm wel grappig vond maar de shiny look niet bepaald mooi. Ik zag in dat lampje direct een leuk vintage item. Het ontwerp deed me wel een beetje denken aan die . Hallo, Ik had nog oude velgen liggen van mijn Jato 3. Ik verveelde me, dus ik dacht ze matzwart te spuiten.

De chroom onderdelen van de vorige motor ga ik niet meer monteren omdat de kwaliteit echt triestig is! Ik vind het dom om nieuwe platen te kopen en daarom wil ik de chroom exemplaren recupereren. Die wil ik namelijk in. Aflakken met blanke lak kan niet omdat de glanswaarde van die lak veel en veel lager is als die van de chroombus.

Met andere woorden, je fragiele chromen lak word donkergrijs mat. Het lijkt dan absoluut niet op chroom.

Wie kan uw materialen schuren , polieren, polijsten, satineren en borstelen? Schuren (als voorbehandeling): fijn maken van het oppervlak door een laagje te verwijderen. Deze beschadigingen zijn veelal een gevolg van alledaagse handelingen zoals sleutelbossen die schuren langs het oppervlak of als gevolg van ringen, etc.

Tevens dient er rekening mee gehouden te worden dat een mat nikkel en glans nikkel finish niet geschikt is voor buitengebruik.

Kristina