Da nagellak kleuren

Helaas zit er bij mij in de buurt geen DA drogist, dus ik kom er veel te weinig. Maar toen ik er laatst even binnenliep viel mijn oog direct op deze twee lakjes. Allebei met een bijzondere finish!

DA heeft een eigen make-up en nagellak lijn, . Ik heb meestal wel nagellak op, maar soms iets minder.

De laatste tijd heb ik ook echt zin om nieuwe nagellak te kopen. Ik koop meestal nagellak van DA huismerk, ik vind dat erg fijne nagellak en niet te duur. Vandaag review ik drie kleuren voor jullie. De kleuren hebben namen, behalve de mintkleur, daar . De nieuwe nagellakjes van DA zijn in een setje van drie lakjes verkrijgbaar.

Het leuke aan deze setjes is dat er in elk setje drie verschillende tinten van één kleur zitten. Bekijk hier de nieuwe lakjes!

Nagellak DA Purple Power Dit is een . Zachtroze nagels combineren prima met een stoerdere outfit, zoals met spijkerbroek en een zwart jasje. Knalroze nagellak staat erg zomers op je teennagels, bijvoorbeeld Candy van DA Huismerk. Groen Onmisbaar in je . Knalgeel, jeans blue, parelmoer, knalrood of zilver met glitters. Je kunt het zo gek niet bedenken, maar van elke kleur is er wel een nagellak gemaakt.

Trefwoorden: nagellak nagels kleuren nails feestlook gelakte feestelijke. Categoriëen: nagellakken. Voeg toe aan uw lijst: Ga naar de DA website. Essie nagellak aanbieding.

In elk doosje zitten nagellakken met verschillende kleuren en finishes. Afgelopen week stapte ik bij DA binnen, ik moest namelijk een nieuw scheermes hebben. Maar toen bedacht ik me dat DA sinds kort hun collectie heeft vernieuwd.

Ik ben hier voor een nieuw . En wel bij DA en Etos!

Dat lijkt me alsnog heel erg . Da One Stroke nagellak in 0(hard oranje) Prijs: € 99. Miss Lipgloss staat voor het schap… Waarom Da One stroke? Ik was nog op zoek naar een mooie oranje kleur en zag deze bij de DA.

Hij was goedkoop, zag er mooi uit: ik nam hem mee. Verpakking Soort verpakking: Middelgroot, vierkant flesje met een zilveren . Om uw nagels optimaal te beschermen en verzorgd te houden, brengt u onder de nagellak een basislak aan. Deze basislak en nagellakken in verschillende soorten en kleuren , vindt u in het grote assortiment van Douglas.

Ga voor een complete nagellak set of stel uw eigen set samen met de producten waar u uw voorkeur . Tot en met januari kan je bij DA terecht voor verschillende kleuren metallic nagellak in gelimiteerde oplage. Deze lakjes zijn speciaal voor de feestdagen uitgebracht omdat je rond deze periode wel wat extra mag uitpakken! Ik laat vandaag van de verkrijgbare kleuren aan jullie zien.

Het gaat om drie felle kleuren nagellak en om drie bijpassende lipbalms. Nieuwe kleuren nagellak van Collistar , In beide filialen verkrijgbaar. De 1must-have kleuren zi. De matterende topcoat had ik in eerste instantie over alle drie .

Kristina