Dopper rubberen ring

Goed dat je even contact met ons zoekt, want dat hoort natuurlijk niet. Heb jij een vaste of een losse ring in de cup? Als de ring vast zit, is dit te herkennen aan het rubberen lipje dat . Dan hoef je niet een hele nieuwe fles te kopen, je kunt bij ons alle onderdelen gewoon los bestellen!

Sinds een klein jaar gebruik ik een dopper. Super tevreden mee alleen blijft er steeds vuil achter in de dop van de dopper.

Ik doe het nu steeds met een keukenpapier en een vork en dan haal ik dat langs de randen maar er blijft nog een deel . Кеш Схожі Перекласти цю сторінку груд. Het perfecte waterflesje? Ik ben dol op de Handyman – die hebben vaak de raarste losse onderdelen – zo ook eens een nieuwe rubberen ring voor mijn veelgebruikte thermosflesje-voor-1-mok-koffie! Mij dopper drinkfles is steeds lek. Elke keer als ik hem was gaat die rubberen ring scheef zitten, past sowieso niet goed in de binnenrand lijkt het.

We hebben deze beker ook, maar die lekt wel, sind die in de vaatwasser is geweest. Dopper Drinkbus Blauw.

Blijkbaar kan de rubberen ring daar niet tegen (is beetje uitgerekt). Ik heb die van kunststof en die is voor mij stevig genoeg. Hoog op zijn verlanglijst staat nu de verovering van de Verenigde Staten. Een heel grote markt en een heel grote vervuiler.

De Sportdop is verkrijgbaar in drie kleuren en wordt net als de andere doppen voordelig verstuurd met brievenbuspost. Binnenkort bij Ecomondo verkrijgbaar. Een statement tegen de weggooi maatschappij! De dopper kunt u kopen via de webwinkel of in onze winkel in Amsterdam. Nooit meer een excuus om je waterfles niet bij je te dragen.

Mag niet in de vaatwasser . Je waterfles ligt te lang niks te doen, of je hebt een fruitdrank in je fles gehad. Dan kan er schimmel in je waterfles ontstaan. Afwassen helpt dan vaak niet. Wat moet je dan doen als de schimmel in de . Ik was hem goed af en doe er alleen water in.

Toch stinkt hij nu heel erg.

Kristina