Fiets verven action

Bekijk online het Doe het zelf-assortiment van Action op Action. Кеш Схожі Перекласти цю сторінку лип. Ik heb een tijd terug een spuitbus bij de Action gekocht ( !), de fiets schoongemaakt en direct overgespoten.

Dat wordt dus overspuiten. Heeft iemand hier ervaring met het overspuiten van een fiets ?

Hoe pak ik dat het beste aan en met welke verf ? Ik heb gelezen over de spuitbussen van de Action welke redelijk . Alleen ik weet niet precies hoe ik dat moet aanpakken. Met welke verf en moet ik schuren of de fiets uit elkaar halen? Kortom zoek ik wat uitleg zodat ie heel erg mooi word. Je fiets toe aan een opfrisbeurt? We geven je hier een kleine handleiding hoe je gemakkelijk zelf je fiets kunt verven.

Maar nu wil ik graag.

Ik heb vandaag een budget DIY met verf van de action ! TIP: zet je fiets ondersteboven. Als je helemaal klaar bent kan je als de fiets weer normaal staat de laatste beetjes bijwerken. Bij de Action hebben ze best goed spul om je fiets over te spuiten. Haal je standaard eraf!

Bij mij was er wat verf tussen het scharnier gekomen en dat was wel vervelend (en lelijk). Hammerite kan ook maar is niet echt goedkoop maar wel goed wat eigenlijk geld voor alle goede verf. Volledig uitharden duurt wat langer ( ± weken ) maar dat betekent niet dat je de fiets niet vroeger in elkaar kan zetten.

Ik gebruik de Spectrum spuitbussen van de action. Opletten dat je tijdens spuiten geen verf aan de binnenkant van je balhoofd krijgt (prop kranten erin en afplakken!) anders kun je als je pech hebt de buis alsnog laten ruimen. Heb eerst mn fiets gewassen met amonia in wat water (om te ontvetten).

Daarna goed droog gemaakt. Ik heb hem gespoten met matte zwarte verf van de gamma. Stukjes welke ik niet wilde verven heb ik netjes afgeplakt met tape. Mijn fiets zag er niet uit (wel erg ‘Arty Farty’ trouwens) en het souterrain waarin ik de fiets heb gespoten ook niet.

Die les is me bijgebleven: spuitbussen met verf alleen BUITEN gebruiken.

Het is erg mooi geworden! En zo geschiedde: ik kocht een spuitbus met fluoriserend roze verf bij de Action en besloot het in de tuin uit te proberen . Heey, ik wil mijn speedfight spuiten van de week. Nou zijn er mooie zwarte spuitbussen bij de winkel action die een hele mooie glans geven. Ik heb ooit op een andere fiets zwarte Histor lak gebruikt.

Op zich een goede zaak, . Voor iets wat binnen staat is het mooi spul maar niet voor een frame. Als je hem een keer met de hoge druk wilt afspuiten komt de verf er ook . Kan met goed fatsoen niet meer mijn eigen fiets in de rekken zetten (of er uit halen) tussen die dingen. Van mijn part roesten ze er allemaal af. Ik zou zo eens bij de supermarkt kijken of ze hier melkkratten hebben en dan gelijk weer even langs de action voor de verf , gelukkig is het koopavond.

Nog op zoek naar een leuke activiteit deze herfstvakantie? Neem uw fiets of die van uw kind eens onder handen! Zoek een leuk hoesje voor uw zadel. Stop het hoesje onder uw zadel voordat u . Deze kun je goedkoop kopen bij bijvoorbeeld de action.

Als je iets minder kritisch bent kun je direct beginnen met je normale spuitverf, vooral de goedkope matzwarte verf van de action is een enorme aanrader. Begin met hele dunne laagjes om druipers te voorkomen. Liever dunne laagjes dan hele . In de film zien we hoe Hackett zelf op zijn BMX verf rondslingert over een leeg canvas.

Hackett druipt via het stuur en frame van de fiets blauwe, paarse, oranje en groene verf over het doek, terwijl de Sony action.

Kristina