Flessen steriliseren tot welke leeftijd

Lore krijgt nog flesjes per dag en ik steriliseer ze nog één keer per week. Hoelang moet dit eigenlijk? Hey, Ik vraag me af tot welke leeftijd ik de flesjes van Arthur moet steriliseren ? De ene zegt tot maan de andere tot maand. Wie weet het en waarom? Ik steriliseer namelijk nog steeds elke dag haar flessen etc.

Is geen moeite, maar ik vroeg me af tot wanneer ik dit moet blijven doen? Ik kan me namelijk voorstellen dat als je hier te lang mee doorgaat, je kind niet went aan de nodige bacterieën. Aan de andere kant wil ik ook niet dat ze te vroeg hieraan . Wanneer flesjes in de vaatwasser? Flessen uitkoken op vakantie? Tot wanneer flesjes steriliseren ? Кеш Перекласти цю сторінку Tot maanden moeten flessen en spenen na elk gebruik gesteriliseerd worden, dus ook wanneer meermaals per dag dezelfde flessen en spenen gebruikt worden.

Door te steriliseren worden bacteriën gedood. Reinig dan wel elke dag grondig de flessen en . Tot maanden worden flessen en spenen na elk gebruik gesteriliseer dus ook wanneer meermaals per dag dezelfde flessen en spenen gebruikt worden. KG) en dan na een poosje gingen ze gewoon het afwasmachien in en niet meer steriliseren edit: heb even op de site van KG gekeken: dageljks steriliseren tot maanden, vanaf dan . Met welke leeftijd hoe vaak fles steriliseren? Vanaf dag doe ik de flessen en spenen iedere dag in de magnetron sterilisator.

Onze dochter is nu bijna weken en ik doe het nog steeds iedere dag. Maar volgens mij kan het nu ook wel wat minder vaak toch? Zijn hier bepaalde richtlijnen voor? Tot maanden iedere dag, daarna 2x per week en . Tot welke leeftijd alles steriliseren ? Steriliseren трав.

Als je vergeet om de voedingsartikelen van je baby goed te reinigen en steriliseren , kan dit leiden tot buikkrampjes, diarree en een ongelukkige. Eigenlijk was ik alles gewoon dagelijks met de vaat mee. Goed naspoelen en op laten drogen.

Nog nooit ergens last van gehad met . Het is belangrijk dat de fles van je baby altijd goed schoon is, zo krijgt je baby zo min mogelijk bacteriën binnen. Kraamverzorgster Anneke van Ruiten legt in onderstaand instructiefilmpje uit hoe je een babyflesje kan schoonmaken en steriliseren.

Kristina