Mini in the box hoesjes

Winkelen voor voordelige Apple-accessoires? Bestel nu voordelige Apple-accessoires online bij miniinthebox. Miniinthebox is een Chinese site die allerlei leuke artikelen verkoopt.

Van hoesjes voor je telefoon tot speeltjes voor je huisdier. Ze hebben werkelijk alles. Het leuke van deze site is dat de spullen ontzettend goedkoop zijn.

Hierbij wil ik een klacht melden over MiniInTheBox. In mei heb ik een bestelling gedaan voor hoesjes , nadat ze niet waren aangekomen en ze zeiden dat we moesten wachten hebben we ons geld terug gevraagd. Ik denk dat we minsten 8x per jaar bestellen bij miniinthebox of een vergelijkbare site. Ik heb ook al vaker op mini in the box bestel maar gelukkig nog nooit douanekosten hoeven betalen.

Dit was een simpel blauw hoesje , niets speciaal. Dat hoesje was ongeveer euro. Dus als je zogenaamd een echt leren hoesje voor €1- koopt terwijl vergelijkbare hoesjes in de winkel rond de €5- kosten dan koop je waarschijnlijk namaakleer of een hoesje van slechte kwaliteit. Stenerik schreef: Ik heb op maart een telefoonhoesje besteld bij mini in the box.

Dit hoesje paste perfect en werd binnen een week geleverd.

Ook geen extra kosten hoeven te betalen. Maar, wat was de kostprijs van het . Bij de action vond ik al een knal roze siliconen hoesje en die moest ik hebben, helaas wordt deze al een beetje zwart door het vast houden ervan. Na een aantal dagen heb ik dan eindelijk mijn hoesjes binnen die ik bestelde bij miniinthebox. Benieuwd naar mijn hoesjes ? Hoi allemaal, ik heb oktober iets besteld bij miniinthebox.

Wie heeft ervaring met webwinkel MiniInTheBox. Het ging om een hoesje voor de telefoon met doorzichtige voorkant. Graag zou ik willen weten of er iemand een link heeft gevonden waarmee ik miniinthebox een mailtje kan sturen. Een tijdje geleden deed ik voor de derde keer een bestelling bij MiniInTheBox.

Een goed excuus om los te gaan op MiniInTheBox ! En omdat ik nu niks . Hoesjes voor gsm-toestellen zou je er voor een habbe. Bose soft cover voor Bose SoundLink Zwart. Een mooi beschermhoes van Bose voor de Soundlink mini II. Huawei PLite hoesjes.

De telefoonhoesjes kwamen in een kleine, kartonnen doos. Het was niet heel professioneel ingepakt, of nou ja, zo zag het er van de buitenkant niet uit.

Bij MiniInTheBox zijn verzendkosten gratis. Ik was heel even vergeten dat ik hoesjes. Ook voor een hoesje van 00. Pad mini ipad mini ipa. Tribal PatternsApple IpadStylusIpad Mini ElephantApples . Otter Box Defender Case for Galaxy S4.

Samsung Galaxy Sbeschermend zwart hoesje. Ik heb de zwart-oranje variant en ik ben er zeeeeer tevreden over voor die €- die het gekost heeft.

Kristina