Motorblok verven hammerite

Blok heeft een halfjaar gedraait en toen begon dit olie te lekken als een gek. Ik heb toen we met ons corrado project bezig waren het blok helemaal schoon gemaakt en ontvet en toen meerdere malen met rode hammerite geschilderd. Dit gaat perfect en kan heel goed tegen de hitt . Weet iemand of je een motor kan spuiten met normale verf , ik heb namelijk de precies de zelfde kleur gezien als dat er nu opzit allen dat is geen hittebestendige verf.

Mijn Kmotorblok staat gewoon in zwarte hammerite.

Ik wil de koelribben graag mat zwart. Mijn vraag luidt: Is er een goede alternatieve verf die niet verhit hoeft te worden ( hammerite ) en die de temp van het blok aan kan? En stel dat ik deze verf laat zitten en . Hammerite , Wel of Niet op frame? Сообщений: – ‎Авторов:. Scheepspraet – Machinekamer.

Forumoverzicht › Algemeen › Vetkuil Сохраненная копия Перевести эту страницу февр.

Vraag de schilderwinkel gewoon om een hittebestendige verf in jouw kleur. Cees de maker van Vaartips Nederland kennisbank voor pleziervaart en scheepvaarthistorie. Wel niet met de spuitbus in de hand je motorblok een draaitje geven dan hé :).

Ik kocht het om mijn motorblok te schilderen, de verf heeft elastische eigenschappen. Met een hamerslag zette de smid vroeger de structuur van metaal anders, ik meen dat Fedan veranderde in Feoid. Welke verf kan ik het beste gaan gebruiken om mijn motorblok in een kleurtje te krijgen. Je blok is watergekoeld dus isolatie warmte is geen probleem lijkt me. Gewoon kwasten, heb al heel veel blokken op die manier gedaan, en het ziet er altijd hartstikke mooi uit.

Ook na langere tijd nog. In deze video vertel ik je wat hittebestendige verf is en hoe je het moet. Ik zou volgende keer ook de hammerite oid pakken want echt heet wordt je blok toch niet (hooguit je spruitstuk). Heeft er iemand ervaring met het zwart spuiten van n motorblok ? Ik heb een hittebestendige spuitbus van 65O graden van hammerite zou dit haalbaar zijn?

HAMMERITE HITTEBESTENDIGE LAK – HITTEBESTENDIGE VERF KACHEL – HITTEBESTENDIGE LAK ZWART – HITTE BESTENDIGE VERF – HITTEBESTENDIGE BLANKE LAK – HITTEBESTENDIGE VERF UITLAAT – HITTEBESTENDIG VERF HITTEBESTENDIGE VERF MOTORBLOK – HITTEBESTENDIGE VERF WIT . De lak is krasvast en stootvast en bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Doorstaat temperaturen tot 6C.

Motorblok verf voor het behandelen van motorblokken. Biedt duurzame bescherming. Koop of Verkoop hammerite op Marktplaats. Overschilderbaar met de meest voorkomende verf , acryl en alkyd en… Nieuw.

Open haar vuurscherm, barbecue, kachelpijpen, motorblok , radiateur, uitlaat etc.

Kristina