Remklauwen laten coaten

Remklauwen spuiten en velgen coaten doe je bij WrapandGo. Ik wil mijn velgen wat nieuw leven inblazen door ze te laten poedercoaten. Dan wil ik ook meteen de remklauwen laten coaten , anders wordt het contrast vrij groot (die klauwen kunnen namelijk ook wel een opknapbeurt gebruiken). Ik wil er zo min mogelijk omkijken naar hebben, dus demontage en . Dag, Ik weet dat het vele malen aan de orde is geweest maar toch wil ik het onderwerp een keer aanhalen!

Zit nu met een vraag!

Ik ben bezig met opknappen van mijn motor en nu heb ik de remklauwen gedemonteert! Ik heb geloof ik twee keuzes 😕 Wilt u uw remklauwen laten spuiten? De professionals van ProfCars realiseren dit graag voor u. Daarnaast is met deze techniek de kans dat andere onderdelen van uw auto geraakt worden door de coating uitgesloten.

Dat wil zeggen, alleen een polyester kleur ( zoals Brembo ze ook coat ) of een laags systeem met een ondergrond van een epoxy primer met een polyesterlaag ( kleur ) en het is mogelijk om een hoogglans te krijgen door ze nogmaals te coaten met een blanke lak. Het poedercoaten van remklauwen kan bij ons alleen in . Is de beste optie dan spuiten of coaten ? Ook wil ik de originele Brembo stickers onder de blanke lak, moet ik hem dan ook nogmaals kleurloos laten coaten of is dat niet mogelijk met stickers .

VHT caliper paint is een duurzame en remvloeistofbestendige lak voor het spuiten van remklauwen. Heb deze week mijn zwartmatgewrapte Agekregen, ziet er proper uit, maar het enige wat nu meer opvalt dan vroeger en mij echt stoort zijn de geroeste remklauwen. Op internet al gezocht naar waar je die kan laten poedercoaten , maar vind niet direct iets. Hier op het forum iemand die iemand kan . Uw remklauwen weer als nieuw! Dit met of zonder Porsche belettering.

Prijs is vanaf €12- . Voordat ik hieraan begin wil ik ze eigenlijk eerst netjes laten stralen en coaten. Mijn voorkeur gaat uit naar poedercoaten omdat deze coating sterk is en minder gevoelig is voor steenslag ten opzichten van normale lakken. Welkom op de site van TH poedercoaten te Arnhem. Th Poedercoaten is het adres als het gaat om kwaliteit en maatwerk.

Is er hier iemand die dat kan? In afwachting van mijn Model S ben ik wat huiswerk aan het doen om te bekijken hoe is straks de remklauwen van de donker grijze kleur naar een rode. Ik was van plan bij levering onmiddellijk de remklauwen te laten kleuren.

Ik vind het zo knap staan bij BMW en Porsche maar de kleur ben ik nog niet uit. Het gifgroen bij Porsche is voor Volvo net een tikkeltje té. BMW M performance werkt met blauwe klauwen en dat ziet er heel goed uit. Heb de mijne ook gewoon laten spuiten, was geen probleem.

Denk dat ze van te voren wel even gezandstraald moeten worden.

Had mijn velgen geepoxeerd en rand gepolijst incl naafkap voor euro per velg. Heb hier wel vaker mensen gezien die hun remklauwen óp de auto hebben laten spuiten. Epoxeren lijkt me sterk. Dan moet hij wel helemaal uit elkaar. Hoef je ook nooit weer bij te spuiten.

Kosten weet ik niet meer, was incl een doos vol andere onderdelen. Zeg een paar tientjes. Laatst die van een klant gedaan met een motip spuitbus. Hebben hierbij de klauwen verwijderd. Brommervelg Brommerframe Beugels klein.

Achterbrug motorfiets. Motorsteun Oliepan v8. Poelie Remtrommel Remklauw Remklauw achterplaat.

Kristina