Traxxas slash 4×4 kopen

Shop with confidence. FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Vind traxxas slash 4xop Marktplaats. Doordat de Slash 4xeen vrij grote body heeft beschermd deze direct het gehele onderstel als je over de . Toevoegen aan Verlanglijstje.

Traxxas Slash is echt cool om te.

Veelal gratis verzonden! Hallo, hier ben ik weer! Ik heb hier en daar wat gelezen voor een begin auto te kopen voor een redelijke prijs en uiteindelijk kwam ik uit op de traxxas slash. Goede looks en lijkt mij wel een leuke auto. Ik heb totaal geen verstand van de elektronica maar volgens mij is dat wel oké?

Maar ik zat hier en daar . Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу февр. Сообщений: – ‎Авторов: ben nu van plan om een electro aan te kopen traxxas type rustler , slash , e-evo momenteel zit de.

En persoonlijk gezien je op een circuit wilt rijden zou ik afstappen van traxxas en ergens een meer competietie rc gaan zoeken. Also providing traxxas rc trucks and more. Vooral als je naar de. In onze shop vindt u niet alleen voer-, vaar- en vliegtuigen, maar ook alle onderdelen die u nodig kunt hebben voor eventuele reparaties of uitbreidingen. Geen bevoegdheid om te posten.

Kan je dit Systeem ook los kopen , meer info en wat zijn . Chassis conversion kit, low CG ( Slash 4x). Vind fantastische aanbiedingen voor integy traxxas slash 4×4. Winkel met vertrouwen.

Vind de beste tweedehands traxxas slash 4xresultaten van onze leden en aanbod sites zoals Ebay. Ik heb nou al bijna twee maanden mijn traxxas slash 4Xen het gaat tot nu toe goed maar mijn vraag was dus kun je er ook licht op zetten. En zo ja kun je dat dan ook op de accu, ontvanger of snelheids regelaar zetten. En waar kan ik dat dan kopen ? Billet Machined Alloy Rear . Lexan kap knippen snijden boren.

TRAXXAS SLASH 4Xtruck after a short CVD Popular 4xToy Trucks Buy Cheap 4xToy Trucks lots from China 4xToy Trucks suppliers on . Artikel derzeit nicht verfügbar, Lieferfrist: bis zu Wochen.

Außendurchmesser: 92mm.

Kristina