Achterklep peugeot 307 sw gaat niet open

Hallo allemaal, Ik heb een pr0bleem met mn achterklep van mn peugeot 3( break). Soms opend hij wel en soms niet. Vaak na min proberen gaat ie open.

Wanneer je dan een uur later . Hij komt morgen en mijn vraag is eigenlijk of hier zonder sloopwerk een foefje voor is.

Ik krijg de achterklep niet open van mijn auto. Beetje zonde van de ruimte die ik daardoor slecht kan gebruiken. Heb de schakelaar door gemeten of hij daadwerkelijk schakelt en dat doet hij. Dit het ik doormiddel van . Gris Moka, inch Rubis, Truffel bruin leer met stoelverwarming en verder de hele accessoire lijst :). Peugeot 3SW Blue Lease Executive Blue HDi 1. Mij lijkt eerder dat ie van de vergrendeling afgaat ipv helemaal open.

Mijn 307SW doet dat namelijk ook.

Anti-carjacking ala Peugeot. Dat ie van de vergrendeling afgaat als je die knop indrukt lijkt me logisch, maar ik wist niet. Bij terugkomst bij de auto gaat achterklep niet open. Bij wegrijden het signaal dat achterklep niet goed gesloten is.

Het geluid van de radio valt regelmatig gewoon . Goeie morgen, We hebben hier een 307CC waar het kofferdeksel niet meer van open gaat , niet met de sleutel, de drukknop of via de tester. Kun je de achterklep van de peugeot 3cc ook op een andere manier openen dan met de afstandbediening? Zit er binnenin de auto ergens een knopje die ik niet kan vinden? De klep gaat open via afstandbediening of via het indrukken van . Download afbeelding . Ford Focus Achterklep. Gebruikt Ophalen of Verzenden.

Dan hoef je in krappe parkeerruimten niet de hele achterklep te openen. Bij de 3SW betekent het een extra . Het monteren van elektrische uitrustingen of accessoires die niet onder een artikelnummer in het assortiment van Automobiles. Elektrisch bedienbare achterklep ( SW ). Tankbeveiliging diesel.

Open het dashboardkastje. Bij Cabrio Care verkrijgbaar: afstandsbediening om uw cabriodak met de originele afstandsbediening. Hier volgt een beschrijving hoe een handgreep met sensor e. Zoals te zien is passen de stekkers er niet door.

Bij het aanvangen van de achterklep gaat deze circa negentig graden naar beneden. Weten wanneer je moet stoppen bij het achteruitrijden vormt dus geen probleem. Wel vraagt de achterzijde enige gewenning.

Alle stationwagonvarianten . Break en SW samengevoegd. Online kopen uit een groot assortiment voor de beste prijs. Ook als ik de klep open heb en de sluiting die daar op zit naar binnen druk (klikjes , wat volgens mij de sluitstand is) kan ik deze ook weer vrij makkelijk opentrekken (weer zonder de handle te gebruiken).

Gaat het makkelijker als de schuifdeur open is?