Autogordel snijdt in nek

Dus heb ik bij de halfords van die gordelhoesjes gehaald en die heb ik precies op de . De autogordel zit met deze clip lager en veilig bij de halsstreek vandaan. Safety Belt Solution. Deze gordelgeleider zorgt er voor dat de autogordel comfortabel over de schouder wordt geleid en niet meer in de hals kan snijden.

Waar is dit artikel voor geschikt? Kinderen en volwassenen op de achterbank zull.

Gordelhoezen en klemmen, voorkom een snijdende autogordel met ons assortiment gordelhoezen en gordelklemmen! Op VoorAllesMetWielen. Nu ik zwanger ben snijdt de gordel in mijn nek. Om hem te verankeren moet je hem tussen de hoofdsteun doordoen en dan zit hij niet meer goed.

Staat ook duidelijk dat hij voor achterin is, dus ik was zelf eigenwijs maar wilde dit toch even delen voor de mensen die m ook voorin . U kan zich voorstellen wat er gebeurd als de gordel tegen uw nek zit. Voor kleinere mensen is het dragen van de autogordel vaak onplezierig. Hiermee kunt u de gordel op maat maken en ervoor zorgen dat de gordel ook bij u comfortabel zit. In sommige auto’s kunt u de autogordel in .

Een gordelgeleider biedt een goede oplossing. Ronse moest zich gisteren voor de politierechtbank verantwoorden nadat ze voor de zoveelste keer zonder gordel achter het stuur werd betrapt. De gepensioneerde Nelly D. Ik kan die gordel niet verdragen, want hij snijdt altijd in mijn nek , verklaarde de dame.

Vandaar dat ik al verschillende . Op het moment dat het hoofd van een kind naar voren schiet door bijvoorbeeld een botsing kan dit te zwaar zijn voor de nek van het kind wat letsel of zelfs een gebroken. Comfortabel via gordelhoes. En dat is nou net niet de bedoeling van een autogordel.

Dankzij Carpoint Gordelverstellers hebt u nooit meer last van een autogordel die in uw nek schuurt. Eenvoudig aan te brengen. Nu verkrijgbaar in de webshop. Wat een problemen met de gordel , gister zat ik ook vast!

De zitverhoger heeft geen gordel. U maakt uw kind vast met de autogordel. Doordat uw kind in de zitverhoger hoger zit dan op de achterbank, loopt de schuine gordel over de hals en de heupen van uw kind.

Kortode zitverhoger zorgt ervoor dat de autogordel niet snijdt in de nek en en . Doordat je kind met de kinderautostoel hoger komt te zitten, loopt de schuine gordel niet in de nek , maar over de schouder. Ook loopt de heupgordel hierdoor. Het diagonale gedeelte van de gordel moet goed over de borst en het sleutelbeen lopen, zodat deze niet in de hals snijdt.

Het heupgedeelte van de autogordel. Ik ben ook ( veel) kleiner dan gemiddel en heb er ook wel eens last van dat de gordel niet goed versteld kan worden en dat hij hoog in de nek zit, maar ik draag hem wel altijd. De stoel van mijn auto kan wel in hoogte versteld worden. Als je een riem strak aanhebt, en je vliegt vooruit door een aanrijding oi dan loop je wel kans dat de gordel in je huid snijdt. Of een hele lange blauwe.

Ik moet zeggen die ribben had ik toch liever dan een gebroken nek doordat ik met mn hoofd tegen de stoel voor me was geklapt ofzow. Zo vinden sommige gebruikers bij voorbeeld dat de schouderriem in de nek snijdt.

Kristina