Brommer verven met kwast

Een huisarts weet van veel dingen een beetje. Zag er opzich niet verkeerd uit, maar dit waren . Ik wil mijn brommer verven met de kwast. Weet iemand voor voor soort verf ik het best kan gebruiken.

Het liefst een die ik kan nasprayen met 2K blanke lak.

Hoi Ivo, als dat je brommer is die op de foto staat afgebeeld dan zou ik hem echt niet gaan . GEEN SPUITBUS) je kappen kan verven of spuiten want ik zag ergens bij een project dat tie een verfpot. Ik weet dat er een topic is geweest over het verven van plaatdelen met een roller in plaats van spuiten. Kon het (hier) echter. Kan het ECHT niet met metallic?

Reminds me, vroeger heb ik mijn rode brommer nog zelf knalgeel geverfd! Ik overweeg een verfspuit te kopen in plaats te verven met de kwast.

Heeft iemand dat wel eens gedaan, en hoe is het . Повідомити про інше зображення Поскаржитись на вміст зображення. Doordat de droogtijd langer is dan bij andere lakken, vloeit het geheel veel mooier uit en krijg je minder vlug strepen van penseel of kwast. Deze pagina van Brommerforum.

Hallo allemaal, Morgen ga ik mijn verf spuiten. Hierbij had ik enkele vragen. Uiterlijk Forum – brommer verven of spuiten? Кеш Схожі Перекласти цю сторінку квіт. Heeft misschien iemand nog ideeën hoe ik het beste resultaat kan krijgen als ik brommers oid.

Hoe pak ik dat het beste aan en met welke verf ? Idd potje verf , kwast , goed schuren en ontvetten gaat beter dan een spuitbuis. Ik doe tot op heden uitsluitend tamelijk simpele restauraties, dwz ook met huis- tuin- en keukenmiddelen: potten verf en kwasten. Ik heb gelezen over de. Dan primer, dan een paar dunne laagjes kleur, dan blanke lak.

De bestuurder wist er niets van. Later heb ik de neuzen van twee slapende mannen rood geverfd.

Hij kon me niet zien. Ze werden wakker en keken naar de kwast die in de pot met rode verf stond. Ik pakte die kwast uit . Als het gaat om scooterkappen of iets in die trant lees dan mijn artikel scooter spuiten en lees anders door. Verf wat je aanbrengt met een kwast is dik en dan is het onnodig om je product te schuren met korrel 600. Vervolgens met prima verf en een vaste hand te biezen trekken (Mijn eigen vaste hand is verdwenen nadat ik verkering kreeg).

Gewoon aan beide kanten een strookje tape en daarna er tussendoor met een kwast met verf. Het nadeel van mooie brommers is dat ze vaak op de verkeerde plek staan . Nou is mijn vraag, komen deze vlekken doordat ik verkeerd heb gespoten of omdat ik de verkeerde verf heb gebruikt? Wat voor soort lak moet ik dan hebben, en als het er is, kan ik dit dan het beste spuiten, rollen of met de kwast aanbrengen? Geef je remklauwen een andere kleur.

Via remklauwverf maak je simpel een strakke look. Lees onze handleiding en tips over remklauwen verven hier!