Carburateur synchroniseren kosten

Pagina van – Kosten carburateur synchronisatie RC- geplaatst in Techniek : Algemeen: 1. Aangezien de vorige eigenaar er amper op had gereden en niet wist wanneer het laatste onderhoud was gedaan ben ik hier afgelopen . Is er ook iemand die weet waar je de carburateurs van je motor goed af kunt laten stellen, en wat het ongeveer kost? Hey Reinhou Ik woon zelf in Groningen en heb (waarschijnlijk) een probleem met de carburateur. Сообщений: – ‎Авторов: Hallo PC ers.

Synchoniseren van de carburateurs is goed zelf te doen. Doe het zelf ook, ik een setje van twee vacuum meters gekocht bij Motozoom kosten euri, zitten adapters bij met verschillende slangen en T stukjes. Neptank en luchtfilter eraf bij de carburateur van de voorste cilinder zit een buisje . Omdat er vele verschillende carburateurs bestaan en de ene wat lastiger af te stellen is dan de ander en tevens de conditie waarin deze verkeert een grote rol speelt kunt u wel begrijpen dat het niet mogelijk is om met vaste prijzen te rekenen. Wij hanteren daarom een uurtarief.

Starten, wegrijden, afslaan, 1km teruglopen, tank weer half losmaken, benzinekraan opendraaien, tank weer vastzetten, nog een keer starten, nog een keer wegrijden. Beetje afhankelijk van het uurtarief wat .

Vandaag naar monruer geweest,omdat mijn fzr stationiar niet onder de duizend toeren komt. Vind het niet duur als ze de carbs ultrazonen en je kwaal verhelpen doen ze er alleen een flesje carburateur reiniger door heen. Dat kan je zelf ook ! Synchroniseren en reinigen carbs kan wel wat tijd kosten en er zitten wat kostbare onderdelen tussen zoals al eerder gemeld.

Hoe nodig is het synchroniseren van de carburateurs ? Ketting spannen en smeren of cardan olie vervangen. Controleren diverse lagers . Begin nu niet over motormuizen, maar vertel eens waarom jij je CB9wil synchroniseren. Kom vertel eens je klacht. Aub niet beginnen over tja, dat zijn de normale prijzen . Klussen overzicht Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Vervolgens kan je gaskabels, chokekabels en benzineslangen weer aansluiten. Let erop dat de gaskabel niet raar knikt en soepel loopt en monteer deze met de juiste speling.

Vaak kan je deze terugvinden in het instructieboekje dat bij je motor hoort. Digitaal synchroniseren van de carburateurs. Informeer vrijblijvend per mail of telefonisch naar de reinigings kosten van de carburateur van uw motorfiets.

Carburateurs synchroniseren. Nou ja, alle dan, tot nog toe. Ik zal me even voorstellen,.

Mijn naam is Wout en ik ben in het bezit van een aantal Renaultjes en een Toyota Crown 2. Ik ben wel lid van de R4Club, maar (nog) niet van de TACN, want de . Wie heeft een apparaat waarmee ik mijn carburateurs kan synchroniseren. Ik wil dit niet in de garage laten. Bij wie kan ik langskomen voor een vergoeding en dat we samen de carburateurs synchroniseren. Ik zelf woon in Kortenhoef vlakbij. En wat de kosten zijn bij jou?

Ik wacht nog heel even of er . Ik heb een Engelstalige.