Krultang met handschoen bijenkorf

Op zoek naar José Eber 25mm Clipless krultang ? Gekocht in de bijenkorf. Een paar maanden geleden liep ik op een zaterdagochten nog een beetje moe , maar enthousiast, door de Bijenkorf in Maastricht. Jose_eber_krulset Pin It De box bevat ook een handschoen en . Voordat ik er erg in had zat ik in een kappersstoel, voor een spiegel, onder vreselijk warenhuis-licht, met een krultang in mijn haar.

Nee, een curling wand.

Ik ben altijd groot . Krultang met 32mm toermalijnen staaf voor het creeeren van 32mm krullen. Inclusief hittebestendige handschoen en met dubbele voltage voor gebruik in h. BAM krul, er zit alleen niet zo knijp tang aan, je krijgt er een handschoen bij, ik geloof dat je ze voor euro al hebt, of goedkoper. Dat is duur, heel duur in vergelijking met de meeste krultangen.

Barbara hofmann, de complete krultang set van José eber ( zooooo blij mee!) en voor man, de winterjas van Tommy hilfiger en McGregor trui. Zin in een volumineus kapsel of heb je alvast wat inspiratie nodig voor de feestdagen? Dit keer demonstreer ik in een haar tutorial: glam krullen met de José Eber krultang.

Het haarmerk staat daar met allerlei haartools en ze geven . De krultang kocht ik een paar jaar geleden in de Bijenkorf in Rotterdam. Het assortiment stylingtools bestaat uit verschillende krultangen , stijltangen en föhns. Hierdoor is er altijd een product dat past bij uw haartype. Op een stormachtige dag een paar weken terug liep ik bij de Bijenkorf langs voor een demonstratie. De leuke verkoopsters gaf me binnen minuten.

Bij de krultang krijg je een warmte bestendige handschoen , heel fijn voor onhandige mensen zoals ik. Ik kreeg er ook een hitte mat bij die tegelijkertijd . Sinds ik dat filmpje op heb gezien waarin een meisje haar haren verbrandde ben ik niet meer dol op het testen en kopen van nieuwe krultangen , toch heb ik het gedaan en kocht ik deze krultang bij de Bijenkorf. Tja, wat zal ik er van zeggen. Na demonstraties in de Bijenkorf heb ik hem toch maar gekocht.

Een rib uit mijn lijf, maar het was het helemaal waard. Benieuwd waar ik het over heb? Lees dan gauw verder! Wie had dat gedacht, ik heb het over een krultang. Je krijgt ook een handschoen bij om je hand te beschermen tegen de hitte tijdens . Koop dit product veilig met iDEAL, Paypal of Mr Cash.

Met de 32mm krultang van José Eber maak je de mooiste krullen!

Heb je zelf ook een leuk filmpje waarin je de tools van José Eber gebruikt, stuur ze door naar ons! NEW De José Eber Infusion Straightening Brush is een stijltang en haarborstel in één. Deze stijlborstel zorgt ervoor .

Kristina