Oogschaduw palette essence

Het palet bevat op elkaar afgestemde kleuren: van lichte tot medium tinten en donkere nuances. Kruidvat, steeds verrassend altijd voordelig! Vrij nieuw zijn de essence all about … eyeshadow paletten.

Er is een essence all about nudes eyeshadow palette , een essence all about roses eyeshadow palette en een essence all about greys eyeshadow palette. Ze kosten €per stuk en vandaag vertel ik je wat ik er van vind!

Dit zijn de paletjes! Dat wordt gevierd met de collectie live. Poeder, blush, highlighter, oogschaduw … Uiteraard bedolven onder de confetti. Heb dit palette al bij meerdere filialen in mijn woonplaats geprobeerd te vinden maar helaas tot nu toe onvindbaar. Baal er nu nog meer van dat ik hem nog niet heb . En dan komen we bij mijn favoriete palette , het roses oogschaduw palette.

Ik ben gek op paarse en roze oogschaduw omdat het me altijd goed staat en ik het net even wat anders vind dan die nude tinten. Essence All About Roses Eyeshadow.

Het All About Roses palette bestaat uit rozige tinten, met een crèmekleurige highlighter, matte bruine oogschaduw en donkerpaarse oogschaduw als uitzonderingen. Ik ben blij met de samenstelling van het palette : er zitten lichte tinten in, maar ook oogschaduws die donker genoeg zijn om je look meer diepte te geven. De ondertoon van het All About Chocolates palette is warm, wat ik persoonlijk erg mooi vind. De textuur van deze oogschaduw doet me denken aan de shimmer cubes van The Body Shop. De oogschaduw lijkt heel hard gebakken te zijn want het kruimelt niet als je er met . Niet alleen de pigmentatie, maar ook de crèmige textuur van de zachte, niet kruimelige oogschaduw.

Tot nu toe heb ik een aantal items gekocht, waaronder het ‘all about bronze eyeshadow palette ‘. De kleuren zijn naturel, . Ik geef je mijn mening en ik laat je een uitgebreide look zien! Maar vraag jij je ook weleens af of het product dan echt veel beter is dan bijvoorbeeld goedkope oogschaduw ? Onlangs ontving de Girlscene redactie een heel leuk . Oogschaduw palettes , ik kan er geen genoeg van krijgen. Ophalen of verzenden.

Verzendkosten zijn voor de koper. Namelijk het All About Romance palette , met een bijzondere kleuren combinatie. Twaalf nude kleuren met matte, metallic en glinsterende .

Helaas hebben wij niets gevonden voor essence oogschaduw. Controleer de spelling van je.