Stacker 2 met ephedra

Vanwege het hoge ephedra extract gehalte in combinatie met een speciale formule . Другие результаты с сайта forum. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу июл. Сообщений: – ‎Авторов: Hey ik neem nu al een week stacker met ephedrine in.

Ik heb helemaal geen bijwerkingen zoals hartkloppingen, trillingen enz.

Officieel mogen stackers geen ephedra meer bevatten en dus werken ze niet, dus dat klopt exces. En als ik een potje stacker met ephidrine wist te bemachtigen, zou ik ondanks dat ik misschien mijn vriendin en vriend kwijt raak, zo weer beginnen met slikken. Maar dat is meer omdat ik . Op den duur kon ik erhelemaal niet meer tegen. Verhoogt de alertheid!

Cafeïne verhoogt de alertheid. Het assortiment bestaat uit veel verschillende versies.

Bevat 1mg cafeïne per capsule! Eerste dagen misselijk en last van diarree. Ik begon met per dag en heb dat nu teruggehaald naar per dag na mijn ontbijt. Ik slik ze nu dik een week en mijn lichaam lijkt deze supplement nu gewend te zijn. Je lichaam moet er gewoon even aan . Snelle en keurige levering.

Net begonnen met de stacker 4. Deze week een voedingszaak binnengelopen in Enschede, Gevraagd naar hulpmiddel voor vet verbranden zegt die vrouw ja ik heb nog wel ander middeltje dat helpt echt goed! Misschien kunnen wij je helpen met de volgende gerelateerde producten? Stacker Fatburner XPLC Ephedra 100. Nu deze eruit gehaald is hadden ze me stacker aangeraden ( ephedra vrij). Ik fitness nu keer per week en eet gezond (eiwitdieet).

Ik krijg niks extra energie van die pillen en blijf op hetzelfde gewicht staan. Wel heb ik soms hartkloppingen en een gejaagd gevoel, dat ik niet . Werelds sterkste Fat Burner Dit product is speciaal gemaakt voor die personen die graag willen afvallen maar .

De tijd dat stackers efedra bevatten is ver voorbij. Ik heb stacker (waar ik inmiddels mee gestopt ben). Men zegt dat er geen Ephedra in zit, maar de fabrikanten zijn -als ik het goed heb- een aantal keren aangeklaag mede voor verkeerde vermelding van het etiket.

Dus of het etiket zo betrouwbaar is weet ik niet. Er schijnen in stackers componenten . Daarnaast vergroot Stack het uithoudingsvermogen en geeft je meer zelfvertrouwen. Neem de eerste capsule tijdens het ontbijt, de tweede bij de lunch en de derde capsule in de namiddag met wat koolhydraten in.

FREE SHIPPING on qualified orders.