Tank ontroesten met hg

Binnenkort wil ik graag mijn tank ontroesten. Ik had gehoord dat dit makkelijk kon door je tank vol te gooien met hg roestoplosser. Werkt dit een beetje? Zo ja, hoe kan dat het beste?

Forumoverzicht › Techniek Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу дек.

Zo niet dan wordt er tussen de stadia door keer extra ontroest met HG. Path=1products_id=68. Dit is de variant met een tankinhoud tot liter. Ik had eerst roestoplosser van HG gebruikt (dus niet de roestoplosser van tankcure, want die vond ik te duur). Het hoofdbestanddeel van HG roestoplosser is fosforzuur (Let op: Bijten handschoenen gebruiken!).

Je kunt de te bewerken delen in een bad van verdunde HG -roestoplosser leggen of de roestoplosser onverdund met de kwast opbrengen. Daarna moet je het met water goed naspoelen. Zie de gebruiksaanwijzing op de .

Om roest voortaan te voorkomen, kun je ook een blokje zink in de tank plakken. Gebeurt ook op schepen. Daar zitten blokken zink die contact hebben met het staal en omdat zink onedeler is dan staal, wordt het zink als eerste aangevreten. Ik heb ook wat roest boven in de tank van mijn eitank,nu zat ik te denken zou je de tank ook kunnen vullen met coca cola en dit er een paar weken in laten zitten.

Пожаловаться на другую картинку. Ik heb er geen ervaring mee, maar ik heb wel ervaring met roestoplosser van HG. Ik had een tank die van binnen flink roestig was en het roest zou op de aangegeven manier in een paar dagen oplossen. Vandaag heb ik de tank gevuld met HG roestoplosser, zojuist goed nagespoeld en jawel hoor hij is weer netjes schoon! Je kan als je zand met grind gebruikt, alles weer uit je tank halen door de hele tank een paar keer goed door te spoelen met de tuinslang.

Dit herhaal je net zo lang totdat alles er echt uit is. Er zijn verschillende ontroest middelen op de markt. Benzinetank met roest aan de binnen- en buitenkant. Slechts minuten onderdompelen in Ranex. Stap 1: Tap alle benzine af, zorg voor een lege tank.

Draai je benzine kraantje uit je frame, het zal halverwege al beginnen te lopen dus hou daar rekening mee. Dus ik vanochtend me carb schoon gemaakt, en na 30m rijden begon het alweer, weer sproeier vol met rommel. Heb er wel een benzine filter tussen maar helpt niks.

Dus ik moet mijn tank reinigen, maar wat is de beste manier? Lees van alles , van cola tot azijn en van HG roestverwijderaar tot met lucht . Misschien dat ik nog een benzinetank met. Hier zag ik wat tips om de tank grof te ontroesten met spaanplaatschroeven en een betonmolen:. Ik heb met HG Roestoplosser m’n TSX tank ontroest ( duurde een paar dagen ) en sindsdien heb ik ik geen roest weer gezien, is inmiddels al wel drie . Deze pagina van Brommerforum.

Als de tank vol met benzine heeft gestaan, heeft u geluk gehad en heeft de zuurstof geen kans gekregen om roest te vormen. Aangezien u op dit artikel. HG bij de supermarkt te koop voor een – euro. Daarom doe ik dit met een beetje benzine en kleine aquarium steentjes die ik voor ongeveer minuten goed door de tank laat rammelen, dan de benzine kraan er uit halen en de tank laten leeg.

Ontroesten met zuur en daarna tankcoating erin heb ik wel gedaan maar inderdaad geen goede ervaringen mee. Omdat ik het zonde vind om deze tank ( nog mooi in originele lak) open de maken, ben ik benieuwd of het lukt met roestomvormer. Waar ik onder ander aan twijfel ik of deze wel diep genoeg .

Kristina