Waterkoeling pc inbouwen

Wij laten stap voor stap zien hoe je het beste een waterkoeling set kunt inbouwen , aan de hand van een Corsair H100i en een Corsair Obsidian 550D behuizing. Allereerst moet je het rad goed doorspoelen met kraanwater. Vervolgens pak je een rol keukenpapier en doe je het om de fittingen heen , je vult de loop en laat ALLEEN DE POMP lopen, dus je doet de pc niet aan, sluit alleen de pomp aan . Vraagjes over reservoir en inbouw waterkoeling сер. U_EonRF9JСхожі трав.

HighFlow Inbouw Service.

Hoe je een PC bouwt met waterkoeling , kan je zien op de onderstaande filmpjes! Deze filmpjes zijn te vinden op , gemaakt door Danger Denq. Ik ben eigenlijk op zoek naar iemand die het leuk vind om een paar uurtjes mee te werken aan mijn nieuwe pc.

Ik heb vandaag alle onderdelen besteld op de waterkoeling na omdat ik daar wat vragen over heb gesteld aan freddy van highflow. Ik heb ervaring met waterkoeling ,dus mocht . Schroeilucht na inbouwen waterkoeling en laten. Deze tut gaat over het waterkoelen van je pc 🙂 Hoe werkt waterkoeling ? Op de processor word een aluminium of koper blok bevestigt.

Hardware Кеш Перекласти цю сторінку лют.

Op deze pagina is een fotoverslag te vinden van de upgrade naar de nieuwe computer en vervolgens de inbouw van de waterkoeling. Klik op een foto om een grotere versie in een nieuw venster te zien. Ik hoop dat je net zoveel plezier hebt met het lezen van deze pagina, als ik had met het bouwen van mijn PC 🙂 Mocht je . Een paar vraagjes: Kan ik zomaar alle onderdelen kopen en in mijn niet water gekoeld systeem inbouwen zonder een nieuwe kast te kopen, of is dit.

De mensen die overklokken zullen (denk ik) een pc niet langer uitvoerig gebruiken dan een jaar (misschien 3) want dan kopen ze een nieuwe. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor het laten inbouwen van hardware, installatie, reparatie, reiniging en advies. Wilt u weten of uw computer of laptop. Of u nu een simpele pc voor internet zoekt of een geavanceerde gamer pc met waterkoeling , wij kunnen het op maat voor u assembleren. Doordat wij zelf de hard- en . K heb een paar vragen, K heb een.

Hoe zou je trouwens waterkoeling willen inbouwen als we over een normaal radiator spreken? Want als je een stille . Er is namelijk gekozen voor een goede behuizing, sterke processor met waterkoeling en de rest is uitbreidbaar. Er kan bijvoorbeeld over een tijdje nog een keer 16GB bij gezet worden samen met een SSD of . Ik ben een nieuwe game pc aan het samenstellen en ik wil er ook graag waterkoeling in.

Alleen nu het probleem, ik weet bijna niets van waterkoeling en zeker niet van inbouwen. Het inelkaar zetten van de pc , . Waterkoeling : nadeel: waterkoeling is heel duur voordeel: koelt uitstekend.