Welke verf voor motorblok

In deze webshop vindt u diverse hittebestendige lakken en andere producten van VHT. Beste Heel interessante handleiding ivm het spuiten van een motorblok ! Ga ik zeker kunnen gebruiken nu ik aan men eerste project begin. Ik zie wel dat alle vijzen mee in de verf zitten.

Da geeft toch problemen wanneer de blok open moet?

Of hebben jullie hier een gouden tip voor? Weet iemand of je een motor kan spuiten met normale verf , ik heb namelijk de precies de zelfde kleur gezien als dat er nu opzit allen dat is geen hittebestendige verf. Сообщений: – ‎Авторов: Hallo, ik wil graag mijn motorblok her en der bijtippen. Dit wil ik graag doen met een kwast. Ik ben op zoek naar tips waar ik deze verf evt kan vinden.

Ik heb redelijk veel gezocht. Veel hittebesetndige verf , maar dan weer niet op kleur te mengen. Vraag de schilderwinkel gewoon om een hittebestendige verf in jouw kleur.

En verf die lekker hard wordt (hoop verf wordt zacht bij verhitting), ik zou je zo niet kunnen zeggen welke verf beter of slechter werkt. VHT Engine enamel is een zeer duurzame en brandstofbestendige lak voor het spuiten van. Motorblok lak -Engine paint.

VHT engine enamel is motor verf geschikt voor alle soorten motordelen en hittebestendig tot 2graden. Uitermate geschikt voor het spuiten van kleppendeksels, carterdelen, cylinderkoppen en onderdelen zoals motorbeugels, stuurhuizen etc. Kaal materiaal behandelt u voor met de primer . Voor hitte of warmte bestendige verf heb je toch juist geen grondverf nodig, anders werkt het toch niet? Tenminste, dit stond juist op de busjes van Motip.

Die VHT verf heb ik geen ervaring mee, Motip wel en dat is echt rotzooi. Welke onderdelen wel en welke. Zwarte kleur op motorblok – FJ-Ownersclub forum.

Сообщений: – ‎Авторов: Door jarenlang prettig gerbuik is de zwarte verf op de koelribben en hier en daar op een randje weg. Die zou ik graag weer zwart willen bijwerken. En kan je beter spuiten of kwasten?

Moet ik het nog ergens mee voorbewerken? De alluminium delen .

De lak is krasvast en stootvast en bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Weet er iemand welke verf je best kan gebruiken om een motorblok te verven ? De ene zegt dat dat speciale verf moet zijn die hittebestendig is, en de andere. Je kan in de meeste autohandels wel spuitbussen . Maar zolang als het blijft zitten is het meegenomen zo niet kan je . Heey mensen, even een vraagje.

Zie hieronder natuurlijk een topic staan over het spuiten van verroeste onderdelen. Maar mijn vraag gaat even een stapje verder. Moet deze verf warmte kunnen afgeven? Zo ja, met een speciale verf ? Mijn deksel van mijn versnellingsbak toont wat slijtage en daardoor een zwart en grijs uiterlijk. Mag ik deze opnieuw een kleurtje geven?

Waarschijnlijk moet er rekening gehouden worden met warmte en dergelijke.

Kristina