Zuurkool bewaren diepvries

Het is al gekookt, maar ik heb teveel, kan ik het invriezen ? Toegevoegd na minuten: Het gaat niet om de stampot zuurkool , ik heb er geen aardappelen bij. Gewoon puur zuurkool. Als u een hand zuurkool uit het vat heeft genomen, drukt u de rest weer onder het vocht. Een truc is een scheutje kirsch of brandewijn erbij te doen, en dan . Kan ik de rest invriezen ?

Ik kon beter alles in een keer gebruiken, en wat overblijft invriezen , maar ja, daar is het nu te laat voor. Wanneer u de zuurkool te zuur vindt, raden wij u aan om wat (zoete) witte wijn of appelsap toe te voegen bij het koken. Een andere oplossing is, om wat honing of een schepje suiker toe te voegen nadat de zuurkool is gekookt.

Ook kunt U een bereide maaltijd met zuurkool invriezen. Verse zuurkool kun je maximaal drie dagen bewaren in de koelkast. Vacuüm verpakte zuurkool is veel langer houdbaar.

Kijk naar de houdbaarheidsdatum op de verpakking en bewaar de zuurkool op een koele, donkere plek. Ik ben niet zo goed in koken, maar zuurkool lukt nu eindelijk.

Ik eet het niet zo graa. Waar aardappels in principe slecht gedijen in de vriezer, kun je aardappelpuree daarentegen prima invriezen. Wel zijn er een paar dingen waar je op moet. Stamppotten als hutspot, met boerenkool en zuurkool kun je wel prima invriezen volgens de tips in dit artikel.

Het is vacuüm verpakt en al die tijd in de koelkast. Je kan pakjes zuurkool ook prima invriezen. Jaar na de tht datum nog steeds prima te eten . Door de bereidingsmethode is vacuümverpakte zuurkool uitstekend houdbaar.

Als je zuurkool overhoudt na de maaltijd kun je deze uitstekend invriezen. Ingevroren blijft het twee maanden . Resultaten van zoekmachines! Mijn vraag is kun je dit invriezen ? Voorverpakte boerenkool invriezen. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу дек.

Zuurkoolschotel invriezen ? Natuurlijk kun je zuurkool ook kopen in de supermarkt of bij de groenteboer. Zolang er geen zuurstof bij de kool komt, is het behoorlijk lang houdbaar.

Vaak staat de houdbaarheidsdatum op de verpakking. Bewaar zuurkool het liefst donker en koel. Spoel de zuurkool bij voorkeur niet . Hallo Dames, Afgelopen zaterdag heb ik zuurkool stampot gemaakt. Alleen heb ik daar nog veel van over kan ik dat nu nog invriezen of moet ik het weggooien? Dat vind ik zo zonde maar wil ook niet ziek ervan worden.

Volgende week krijg ik visite die erg gek op stamppot van zuurkool is. Nu wil ik dat morgen al maken. Ons autistische zoontje lust bijna . Hallo allemaal,Waarom mag ik de zuurkool , hutspot en de rest van de kant- en klaarmaaltijden van de AH niet thuis invriezen ? Staat op de verpakking.

Van wat ik lees op het internet kan ik prima stamppot in grote hoeveelheden maken en daarna in porties invriezen. Smaak: Lichtzuur tot zuur van smaak. Bewaren : Voorverpakte zuurkool bewaren in de keukenkast, let op de houdbaar- heidsdatum. Zelf zuurkool inmaken: een makkelijk en goedkoop recept voor nostalgisch lekkere zuurkool -in-het-vat. De buitenste bladeren van de kool halen en bewaren , die dienen om de kool straks af te sluiten in de pot.

Er kwam geen diepvries aan te pas. Bewaren Vatverse zuurkool is maximaal drie dagen houdbaar in de koelkast. Bereiden Doe de zuurkool , evt.