Pure alcohol kopen kruidvat

Verwijder vlekken en reinig je huid en materialen met Kruidvat Alcohol Ketonatus. De alcohol is gedenatureerd en bijvoorbeeld te gebruiken voor het verwijderen van parfum-, lijm-, vrucht-, of viltstiftvlekken. Je kan pure alcohol waarschijnlijk bij de apotheek en misschien ook bij de drogist kopen.

Zoekt u Pure Zuivere Alcohol geschikt voor consumptie klik dan hier. Er staat op het etiket dat het ook geschikt is om .

Дописів: – ‎авторів: hehe. Isopropanol kopen – Processors. Om mijn processor van de koelpasta te ontdoen heb ik pure alcohol nodig. Kan je dit gewoon bij de drogisterij halen of wat? Ja hoor, gewoon bij de drogist ( kruidvat , etos, DA etc).

Ook kun je het gebruiken voor het reinigen van je hui instrumenten en oppervlakten. Tja, in het buitenland kun je (weliswaar illegaal) pure alcohol halen maar dat is denk ik niet de bedoeling Tong uitsteken. Gedenatureerde alcohol is ongeschikt gemaakt voor consumptie.

Of je het ook op je gezichthuid kunt smeren. Wij gebruiken het in de . Stel een vraag over dit product favoriet aan Voeg product toe aan favorieten . Daar zit dus methanol bij. Gewoon bij een paar apothekers binnenspringen.

Ik heb nu een flesje alcohol ketonatus () gekocht bij de Kruidvat. Bij pure alcohol ( ethanol ) is ethanol sterk hygroscopisch (het gaat met watermoleculen uit de lucht binden, maar ook andere moleculen). Dus ik kan beter iets van isopropanol kopen , die niet gedenaturaliseerd is? Goede avon Omdat ik wil geen experimenteren met het zelf maken van likeurtjes (aan de hand van een cursus) ben ik op zoek naar een paar liter pure alcohol. In belgie schijn je deze te kunnen kopen.

Alcohol procent podior (voorheen Ketonatus) is op basis van gedenatureerde ethylalcohol. Ingrediënten: gedenatureerde alcohol , isopropyl alcohol en water. Kruidvat Alcohol Ketonatus is niet geschikt voor consumptie. Nu lees ik dat pure ethanol zeer duur is. Ethanol met bepaalde additieven om het ondrinkbaar te maken, ook wel gedenatureerde ethanol genoem is wel goedkoop.

Weet iemand waar ik geden. Iemand een tip om in een andere Nederlandse winkel dan Brouwland op legale wijze alcohol te kopen ?

Een collega van me wil likeur. En voor euro per 10 . Mijn persoonlijke favoriet tot nu toe waren die van Vichy en Garnier, maar ben benieuwd of deze van Kruidvat ook tot mijn favorieten kan behoren! Hij is in ieder geval wel mild voor de huid want bevat geen parfum, alcohol en kleurstoffen.

Te koop bij de drogist (Etos, Kruidvat etc.) en de apotheek. Dat is sterk geconcentreerd en dat verdun ik. Kun je ook prima gebruiken voor de vorkpoten.

Voor remmen werkt het ook prima vind ik maar als je heel anaal bent over dit soort dingen kun je ook pure alcohol kopen , of een bus remmenreiniger.

Kristina